NRK Meny

Åpner for Ap-samarbeid

Stortingsrepresentant for KrF i Telemark, Geir Bekkevold utelukker ikke et regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet. Et drøyt år før stortingsvalget sier han at det kan bli naturlig å nærme seg Ap. – Jeg er veldig spent på hvordan diskusjonen i partiet blir. Jeg er ihvertfall ganske trygg på at vi ikke går til valg på en litt bedre samarbeidsavtale, sier han.

Geir Jørgen Bekkevold
Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix
 • Arrestert etter hærverk

  Ein mann er arrestert, mistenkt for å ha gjort skadeverk på ni bilar hjå ein bilforhandlar på Kjørbekk. Frontrutene på førarsida er knust, og bilane har i tillegg skader i lakken, melder politiet.

 • Vil flytte jernbanepengar til Oslo

  Pengane til dobbeltspor mellom Larvik og Porsgrunn burde vore brukt nærare Oslo. Det seier assisterande direktør i Transportøkonomisk institutt, Kjell Johansen. Johansen meiner at fleire ville fått nytte av investeringa dersom pengane var brukt nærare Oslo.

 • Høgre vil krympe bystyret

  Talet på medlemer i Skien bystyre bør reduserast frå 55 i dag til 35. Det foreslår Skien Høgre. Bystyrerepresentant Erik Gudbrandsen seier til Varden at eit mindre bystyre blei meir effektivt, samstundes som Skien kan spare pengar.

 • Skadeverk på flere biler i Skien

  Politiet melder om skadeverk på ni biler hos en bilforhandler på Kjørbekk i Skien. Bilene har fått knust rutene på førersiden, samt lakkskader, skriver politiet på Twitter.