NRK Meny

Åpner for Ap-samarbeid

Stortingsrepresentant for KrF i Telemark, Geir Bekkevold utelukker ikke et regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet. Et drøyt år før stortingsvalget sier han at det kan bli naturlig å nærme seg Ap. – Jeg er veldig spent på hvordan diskusjonen i partiet blir. Jeg er ihvertfall ganske trygg på at vi ikke går til valg på en litt bedre samarbeidsavtale, sier han.

Geir Jørgen Bekkevold
Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix
 • Avhøres i formiddag

  Mannen som ble pågrepet av politiet med en hagle i går kveld blir avhørt av politiet i dag. Mannen i 30 åra var uønsket i boligen der han befant seg og de som var i huset ringte politiet. Da politiet kom frem til Heistad var mannen bevæpnet.

 • Løse hester på veien

  Politiet ber folk kjøre forsiktig etter at det er observert 10 løse hester på riksvei 36 ved Helgen. Politiet fikk melding om hestene like før halv ni og forsøker å finne eieren.

 • Til sykehus etter ulykke

  En ung mann fra Vinje er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på E134 mellom Morgedal og Mostøyl. Mannen fortalte politiet at det kom et dyr ut i veien og at han måtte kjøre unna. Politiet tviler på mannens forklaring og har tatt førerkortet.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.