NRK Meny
Normal

Anmeldt for ulovlig snøskuterkjøring

Fire snøskuterførere fra Vestfold kan vente seg kraftige bøter etter ulovlig kjøring i Vinje i Telemark.

Laster kart, vennligst vent...

Den ulovlige snøskuterkjøringa skjedde i nærheten av Berunuten i Vinje i Telemark.

Det var fire menn i 20-årene fra Sandefjord som kjørte utenfor de traseene Vinje kommune har åpnet for kjøring.

– Meldingen til oss gikk på at de bedrev villmannskjøring, opplyser Telemark politidistrikt på Twitter.

Kjøringen skal ha skjedd i nærheten av Berunuten like nord for Songavatnet. De fire hadde ikke løyve for å kjøre i området.

– Alle fire var klar over at de gjorde noe ulovlig. De vil bli anmeldt og kan vente seg en kraftig bot, opplyser politiet.

Ifølge politiet ble de fire stoppet etter at en grunneier i området sperret skuterløypa.

I alt ble et tjuetalls snøskuterførere i Vinje kontrollert av politiet lørdag. Utenom de fire kjørerne fra Sandefjord, fikk en person et gebyr på 1500 kroner for manglende bruk av hjelm.

Laster Twitter-innhold
 • Lekeringing svekket beredskapen

  Tre barn i 10-årsalderen lekeringte i kveld så mange ganger etter ambulanse, at operatørene ble forstyrret og beredskapen ble svekket. Politiet har nå snakket med barna og deres foreldre, og ringingen har stoppet. Ifølge politiet er dette et tilbakevendende problem, og politiet minner foreldre om at også mobiler uten simkort kan ringe til nødetatene.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50
 • Kollisjon mellom buss og personbil

  En person er kjørt til legevakta for sjekk, etter en trafikkulykke mellom buss og personbil i Skjelsvik-krysset i Porsgrunn i ettermiddag. Politiet mistenker at føreren av personbilen ikke har overholdt vikeplikten i forhold til bussen.

 • En tatt for cannabis-dyrking

  En mann er varetektsfengsla i fire uker sikta for produksjon av cannabis i Vrådal. Det var teknisk og taktisk arbeid, samt tips fra publikum som førte til pågripelsen, sier lensmann i Kviteseid, Bjørn Håvard Olsen. Politiet fant flere hundre cannabisplanter i et industribygg i Vrådal i januar.