NRK Meny
Normal

Edin vil lære av Salto-Espen

Anja Edin har latt seg inspirere av saltomålet. Nå ønsker hun å trene med opphavsmannen.

Anja Edin

Anja Edin er ikke fremmed for å showe på håndballbanen selv, nå vil hun lære nytt triks av fjorten år gamle Espen.

Foto: Fisker, Claus / SCANPIX

Espen Smeplass fra Skien har de siste dagen blitt en internetthit etter at saltomålet hans ble lagt ut på nett. Se scoringen lenger ned.

“Love it! Heia Espen, så om du ser det her, er velkommen på trening for å lære meg opp”, er beskjeden fra Edin på hennes offisielle Facebook-side.

Videoen av Smeplass ble spredd i flere medier i går.

– Det er noe av det tøffeste jeg har sett på en håndballbane Jeg skjønner ikke hvor han henter motet fra når han gjør en forlengs salto. Jeg hadde knekt nakken eller noe annet dersom jeg hadde forsøkt på noe sånt i den farta. Utrolig kult gjort av en på fjorten år, sier Edin til Larvik Håndball klubbs egen hjemmeside.

Hvorvidt fjortenåringen tar utfordringen, gjenstår å se.

  • Vogntog står fast på Meheia

    Det er eit vogntog som har problem med å kome seg vidare på E134 på Meheia nær Notodden. Elles melder politiet at det ser ut til at dei andre vogntoga som har stått fast tidlegare i dag har kome seg vidare.

  • Arbeidsulykke i Porsgrunn

    Det har vore ei arbeidsulykke i Porsgrunn i føremiddag. Ein arbeider har falt ned frå 3–4 metes høgde. Politiet har vore på staden og det blir oppretta sak.

  • Black Friday er ulykkesdag

    Den store tilbodsdagen Black Friday har utvikla seg til ein av dei verste ulykkesdagane. I Telemark blei det registrert 24 ulykker i fjor. If forsikring meiner stressa bilistar på veg til og frå butikkar og kjøpesenter medfører økt risiko for ulykker.