NRK Meny
Normal

Han vant keeperduellen

Og søndag debuterer André Hansen for Odd Grenland i kampen mot Start.

André Hansen

André Hansen er Odd Grenlands keeper. På søndag skal han vokte målet mot Start.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Hansen sier at han gleder seg, og er svært spent foran debuten.

– Litt sommerfugler og spenning skal det være når det er ny klubb, debut og hjemmebane. Det er egentlig bare å klinke til, så jeg gleder meg veldig.

Erik Holtan, Rune Almenning Jarstein og Arni Gautur Arason har holdt sisteskansen for Odd før 20-åringen nå entrer arenaen i Skien. Og arven etter dem vil Hansen ta opp.

– Likevel må jeg få tid på meg, og må få tid til å utvikle meg. Det er viktig å prøve og feile for å oppnå det man vil, sier han.

Ikke i toppform

Hansen var skadet tidligere i år, og innrømmer at han ikke er helt i form.

– Jeg er nok ikke i toppform. Jeg har lagt et godt grunnlag ut fra de forutsetningene jeg hadde i vinter. Vi har fått trent bra, men toppformen vil komme med mer trening. Jeg er nok ikke helt der enda, sier han.

Kampen mot Start på søndag starter klokken 18.00.

 • Veldig glatt

  Politiet har fått meldinger om at det skal være svært glatt på flere sideveier. Flere melder om mindre trafikkuhell og om kjøretøy som står fast.

  Glatte veier
  Foto: Anne Cathrine Syversen / NRK
 • Kjørt til sjekk etter ulykke

  To kvinner i slutten av tenåra har blir kjørt til sykehuset for en sjekk etter en ulykke ved Voldskrysset i Skien, melder politiet. Personbilen kjørte av vegen og inn i en lyktestolpe.

 • Advarer mot tilbud

  Ikke alle Black Friday-tilbudene denne uka er så gode som de ser ut til å være. Nå advarer Forbrukerrådet folk mot å bli lurt. – Sjekk på nettet for å finne riktig førpris før du slår til, sier Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet.