NRK Meny
Normal

Alvorlig skadet etter bilulykke

En person er alvorlig skadet etter en bilulykke i natt Skien i natt

Laster kart, vennligst vent...

En mann i begynnelsen av 20-årene fra Skien er ble i natt sendt til akuttmottaket på sykehuset i Skien i natt, etter en bilulykke. Derfra ble han sendt videre til Ullevål sykehus.

– Mannen er alvorlig skadet, sier Operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Ole Kamben.

Ulykken skjedde da to biler kolliderte på Bjørntvedtvegen i Skien rundt midnatt. Skiensmannen i 20-årene var sjåfør i en av bilene. Skadene skal ikke være livstruende, melder politiet.

– Politiet har foretatt undersøkelser på stedet og det kan virke som den ene bilen kjørte på forkjørsvei, men at denne bilen også har hatt høyere fart en fartsgrensen på vegen som er 50 km/t, sier Kamben.

I den andre bilen ble to personer lettere skadet, en mann i begynnelsen av 20-årene fra Grenland og en tenåringsjente fra Skien ble sendt til legevakta.

– Bilen som kjørte på forkjørsvegen, stakk av, men politiet har funnet vedkommende og tatt prøver, sier Kamben.

 • Vasslekkasje på Åfoss

  På Åfoss i Skien stengde vassverket kranene i ein halv time i sekstida i kveld på grunn av lekkasje.

  Laster Twitter-innhold
 • Rådyrkalven måtte avlivast

  Viltnemnda kom til Håvundvegen for å hjelpe til med ein rådyrkalv som var i klem under ein høyball. Kalven måtte dessverre avlivast, melder politiet.

 • Rykkjer ut for å hjelpe rådyrkalv

  Politiet rykkjer ut til Håvundvegen for å hjelpe ein innringar med å få laus ein rådyrkalv som er klemt under ein høyball.

 • Finn ikkje ut kva forureininga er

  Politiet finn ikkje ut kva den sotaktige forureininga i Frierfjorden er, og har avslutta saka. Det vart fyrst meldt om eit oljeflak utanfor Rafnes industriområde, men undersøkingar viste at det ikkje dreia seg om oljesøl. Stoffet vil løyse seg opp og har ingen miljømessige konsekvensar.

  Forurensing Frierfjorden
  Foto: Robert Hansen / NRK