NRK Meny
Normal

Alvorlig skadet etter bilulykke

En person er alvorlig skadet etter en bilulykke i natt Skien i natt

Laster kart, vennligst vent...

En mann i begynnelsen av 20-årene fra Skien er ble i natt sendt til akuttmottaket på sykehuset i Skien i natt, etter en bilulykke. Derfra ble han sendt videre til Ullevål sykehus.

– Mannen er alvorlig skadet, sier Operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Ole Kamben.

Ulykken skjedde da to biler kolliderte på Bjørntvedtvegen i Skien rundt midnatt. Skiensmannen i 20-årene var sjåfør i en av bilene. Skadene skal ikke være livstruende, melder politiet.

– Politiet har foretatt undersøkelser på stedet og det kan virke som den ene bilen kjørte på forkjørsvei, men at denne bilen også har hatt høyere fart en fartsgrensen på vegen som er 50 km/t, sier Kamben.

I den andre bilen ble to personer lettere skadet, en mann i begynnelsen av 20-årene fra Grenland og en tenåringsjente fra Skien ble sendt til legevakta.

– Bilen som kjørte på forkjørsvegen, stakk av, men politiet har funnet vedkommende og tatt prøver, sier Kamben.

 • Bilbrann sløkt

  Bilbrannen i Porsgrunn er sløkt. Politiet trur brannen kan ha oppstått da bilen stod til lading. Det var ein vanleg bil, ikkje ein elbil. Politiet gjer nødvendige undersøkingar på staden.

 • Internasjonal Ibsenpris

  Den sveitsiske regissøren og komponisten Christoph Marthaler er vinnar av Den internasjonale Ibsenprisen 2018. Prisen på 2,5 millionar kroner blir delt ut av den norske stat, og blir rekna som den største teaterprisen i verda.

 • Avvik ved NOAH Langøya

  Miljødirektoratets revisjon av NOAH Langøya har avdekt fire avvik. Dette er det same selskapet som står bak planane om eit avfallsdeponi i Brevik. Korkje Miljødirektoratet eller administrerande direktør, Carl Hartmann, ser på avvika som alvorlege.

  Langøya
  Foto: NOAH