NRK Meny
Normal

Alvorlig skadd etter kollisjon med fjellvegg

En mann i begynnelsen av 20-årene fra Skien ble alvorlig skadd i en utforkjøring natt til søndag.

Ulykken skjedde da personbilen kjørte ut av veien i Brekkasvingen på riksvei 36 utenfor Skien og inn i fjellveggen.

Sjåføren satt fastklemt i bilen som fikk store materielle skader. Han ble frigjort av brannvesenet som var på stedet med politi og ambulanse.

Mannen ble først kjørt til Sykehuset Telemark i Skien. Derfra ble han fløyet videre med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo.

– Han var alene i bilen, opplyser operasjonsleder Kim Stokke i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Ulykkesanalysegruppa er varslet. Politiet dirigerte trafikken forbi ulykkesstedet.

Politiet vil i løpet av søndagen ta kontakt med Ullevål for en oppdatering på mannens tilstand. Deretter vil de se om mannen er i stand til å bli avhørt for å få klarhet i hva som skjedde, skriver TA.

Politiet fikk melding om utforkjøringen klokka 02.31 natt til søndag.

 • Funnet i god behold

  Den sju år gamle jenta som var savnet på Gulset er funnet i god behold. Jenta blir nå gjenforent med foreldrene. Politiet var i ferd med å trappe opp leteaksjonen, men den blir nå avblåst ifølge Terje Pedersen i politiet.

 • Leteaksjon etter 7 år gammel jente

  Politiet kaller inn ekstra mannskaper i letingen etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. – Jenta kom ikke hjem som avtalt. Det er mørkt og kaldt og vi tar dette på største alvor når det gjelder ei så ung jente, sier Terje Pedersen i politiet.

 • 7 år gammel jente savnet på Gulset

  Politiet leter etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. Jenta dro hjemmefra klokke 14.15. Hun har lyst hår og er iført en blå vinterjakke med små grønne, lilla og røde prikker.

 • Spredt HSN skaper trøbbel

  Høgskolen i Sørøst-Norge har støtt på problemer med universitetssøknaden fordi de er lokalisert for mange steder. Rektor Petter Aasen er overrasket over at dette blir et tema og vil rydde opp i eventuelle misforståelser. Høgskolen holder til i Telemark, Vestfold og Buskerud.