NRK Meny
Normal

Alvorlig skadd etter kollisjon med fjellvegg

En mann i begynnelsen av 20-årene fra Skien ble alvorlig skadd i en utforkjøring natt til søndag.

Ulykken skjedde da personbilen kjørte ut av veien i Brekkasvingen på riksvei 36 utenfor Skien og inn i fjellveggen.

Sjåføren satt fastklemt i bilen som fikk store materielle skader. Han ble frigjort av brannvesenet som var på stedet med politi og ambulanse.

Mannen ble først kjørt til Sykehuset Telemark i Skien. Derfra ble han fløyet videre med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo.

– Han var alene i bilen, opplyser operasjonsleder Kim Stokke i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Ulykkesanalysegruppa er varslet. Politiet dirigerte trafikken forbi ulykkesstedet.

Politiet vil i løpet av søndagen ta kontakt med Ullevål for en oppdatering på mannens tilstand. Deretter vil de se om mannen er i stand til å bli avhørt for å få klarhet i hva som skjedde, skriver TA.

Politiet fikk melding om utforkjøringen klokka 02.31 natt til søndag.

 • Zekhnini på U21

  Rafik Zekhnini fra Herøya er plukket ut til å spille på U21 landslaget. Det melder Norges Fotballforbund på Twitter i dag. 27. mars spiller Norge en viktig bortekamp mot Israel. Noen dager tidligere er det privatlandskamp mot Italia.

  Rafik Zekhnini
  Foto: Martin Torstveit / NRK
 • Ikke sjølvsagt med elitesatsning

  Dagleg leiar i ODD, Einar Håndlykken, svarar kritikken med at det er sterke kvinnelege klubbar i området rundt dei, og at det difor ikkje er sjølvsagt at Odd skal ha elitesatsing for kvinner. Klubben vil også starte med jentefotball for barn i år.

  Daglig leder i Odds BK, Einar Håndlykken
  Foto: Petter Melsom / NRK
 • Kritisk til ODD

  Idrettsforskar Gerd von der Lippe er kritisk til at Odd, og fem andre klubbar i Eliteserien, ikkje har noko tilbod for kvinner ved sesongstart 2018. Von der Lippe meiner det er viktig at eliteserieklubbane har kvinnesatsing, nettopp fordi dei er så gode på herresida.

  Gerd von der Lippe
  Foto: Kurt Inge Dale / NRK
 • Alvorlig situasjon

  Leder av Telemark KRF, Erik Næs sier Listhaugs insinuasjoner mot arbeiderpartiet er uakseptable, men at KRF gikk til valg på at de ønsket Erna Solberg som statsminister. Næs deltar på KRFs landsstyre i dag og sier han tar med seg begge betraktningene.

  Erik Næs
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK