NRK Meny
Normal

Interessert i jakt og fiske? Alt dette gis bort

Er du av dem som aldri får nok lesestoff om jakt, fiske og natur? NRK-veteran og programleder skal gi bort hele samlingen av magasiner gjennom mange år.

Hele samlingen skal bort.

NRK-profil Arnulf Møllerstad oppfordrer alle jakt- og fiskeentusiaster til å troppe opp førstkommende onsdag og sikre seg en omfattende samling av magasiner og bøker.

Arnulf Møllerstad, NRK-profil og programleder for Friluftsmagasinet gjennom mange år, har mang en stabel med magasiner på kontoret sitt – magasiner som har gitt ideer og informasjon til en hel rekke TV-programmer opp gjennom årene.

Nå, i forbindelse med at Møllerstad skal slutte i jobben, vil han at alle magasinene skal komme til nytte og glede alle entusiaster der ute for jakt, fiske og friluft.

Så hvis du er av dem som aldri leser deg mett på fisketips, gode jakthistorier, og uoppdagede friluftsperler, er det bare å troppe opp på NRK Telemarks kontorer på Borgeåsen i Porsgrunn førstkommende onsdag klokken 12.

– Det er bare å forsyne seg så mye man vil, det er førstemann til mølla, sier Arnulf Møllerstad.

 • Bil havnet på taket

  En mann er kjørt til sykehus etter at en bil havnet på taket på Kjørbek i Skien. Det er fortsatt uklart hva som er årsaken til ulykken.

 • En time ekstra kjøring

  E18 er stengt ved Gjerdemyra utenfor Kragerø i sørgående retning. Omkjøring skjer via Drangedal og Treungen. For reisende mellom Kragerø og Kristiansand gir det over en times lengre reisetid.

  Gjerdemyra
  Foto: Astrid Wåsjø Simonsen
 • En seier på fire kamper

  I eliteserien i bordtennis for kvinner vant Notodden mot Vikåsen, mens det ble tap for Bodø, og B-72. Notodden spilte uavgjort mot Drammen. Dermed tok laget med seg tre poeng fra helgens kamper som ble spilt på Notodden.

 • Golfbane under vann

  Golfbanen på Gumøy i Kragerø står under vann. – Banen var i utmerket stand helt til regnet kom, så jeg tror dette skal gå bra, sier styreleder i Gumøy golf AS Jarl Wist. Det anslås at omkring 20 mål ligger under vann.

  Gumøy golfbane
  Foto: Roy Isnes