NRK Meny
Normal

Kristoff seiret i Langesund

LANGESUND (NRK): Alexander Kristoff tok sin andre etappeseier på to dager i Tour of Norway da han han vant spurten inn til Langesund i kveld. Men det var så vidt.

Alexander Kristoff vinner i Langesund

KNEPENT: Her spurtslår Alexander Kristoff så vidt Caleb Ewan under målgang i Langesund.

Foto: Lars Hansen / NRK

– Det var så spennende, og for en velfortjent spurtseier! sa NRKs sykkelekspert og tidligere proffsyklist, Dag Erik Pedersen like etter målgang.

Etappen i dag gikk fra Drammen til Langesund, og det endte med en massespurt i målområdet. Der venta mange publikummere som heiet sykkelrytterne fram mot målet i kystbyen. Kristoff hadde centimeterne på sin side og han trygget dermed sammenlagtledelsen i rittet.

Alexander Kristoff med sterk spurtseier i Langesund

Hør Alexander Kristoff fortelle hvorfor han vant - og Edvald Boasson Hagen skryte av landsmannen.

Seieren var Kristoffs sjuende i Tour of Norway og hans 13. seier så langt i år.

< Kristoff vann igjen: – Kunne cruise inn til siger

I morgen venter en krevende 3. etappe fra Skien over Gaustablikk og med målgang på Rjukan.

  • Vant 5-3

    Notodden slo Fredrikstad 5-3 hjemme lørdag kveld og rykker opp til 1. divisjon. FFK rykker ned til 2. divisjon etter tapet.

  • Notodden leder

    Notodden leder 4-0 over Fredrikstad etter at Erland Hustad skåret for hjemmelaget etter syv minutter, og Steffen Jenssen la på til 2-0 etter 22 minutter. Martin Holmen økte til 3-0 bare to minutter senere. Amani Dickson Mbedule økte ledelsen til 4-0 etter 28 minutter.

  • Mann anmeldt for bæring av kniv

    En mann er anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted i Porsgrunn. Ifølge politiet hadde mannen også noe narkotika på seg.