NRK Meny
Normal

– Stort å få lov til å være med

Aleksander Walmann har lenge drømt om å delta i Melodi Grand Prix.

Aleksander Walmann Åsgården

Aleksander Walmann har drømt om å opptre i Spektrum siden han var liten. Lørdag kveld er han klar.

Foto: Grete Ingebjørg Berge / NRK

– Følelsen er kjempebra!

Det sier Aleksander Walmann fra Porsgrunn til NRK lørdag ettermiddag. Det er ikke mange timene til drømmen hans skal bli oppfylt.

Sammen med Joakim With Steen, som er navnet bak JOWST, deltar han nemlig i den norske MGP-finalen med låten «Grab The Moment».

 • Se finalen direkte her fra klokken 20.55

Hør et utdrag av låten her.

En drømmedag

– Vi har jobbet mye med showet og det ser så fint og kult ut. Vi koser oss på scenen, og dette blir en kjempefest, fortsetter han.

Både familie og venner er til stede under finalen i Spektrum lørdag kveld.

– Det er så stort å få lov til å være med på en slik nasjonal skatt av et show i Norge, sier Walmann.

Artisten fra Porsgrunn forteller videre at han har hatt et forhold til Melodi Grand Prix siden han var liten, og at drømmen hans har vært å få lov til å delta selv.

– Vi er en musikkglad familie og vi har alltid sett på det. Det å få være på den andre siden gjør meg kjempestolt og kjempeglad. Det er det største du kan gjøre i Norge, musikkmessig sett. Jeg har alltid drøm om å synge i Spektrum. Dette er en drømmedag, avslutter han.

 • Se hvilke artister han kjempe mot her
 • Klissvåt helg i vente

  Det ligger an til en klissvåt helg på Østlandet, skriver Meteorologisk institutt på Twitter. Det vil komme to lavtrykk over Telemark, som vil gi mellom 70 og 150 millimeter regn de våteste stedene.

  Laster Twitter-innhold
 • Øl-tyv pågrepet i Notodden

  En øl-tyv i en butikk i Notodden sentrum er pågrepet og kjørt i arresten. Vedkommende hadde oppført seg skremmende mot andre personer, ifølge politiet.

 • Innovasjonspris til Fyresdal

  Innovasjonsprisen for universell utforming 2017 i kategorien landskapsarkitektur er tildelt Hamaren Aktivitetspark i Fyresdal. Juryen roser kommunen for å ta på alvor viktigheten av å tilby aktiviteter til alle, uavhengig av helse og fysisk form.

  Rullestolstien er et tilbud til alle
  Foto: Bo Lilledal Andersen / Nrk
 • Fire til sykehuset etter ulykke

  Fire kvinner er kjørt til Sykehuset Telemark etter en trafikkulykke på fylkesveg 357 ved Vadrette i Skien i dag. Skadeomfanget er ukjent. Veien var stengt, men er nå åpen igjen.