NRK Meny
Normal

– Stort å få lov til å være med

Aleksander Walmann har lenge drømt om å delta i Melodi Grand Prix.

Aleksander Walmann Åsgården

Aleksander Walmann har drømt om å opptre i Spektrum siden han var liten. Lørdag kveld er han klar.

Foto: Grete Ingebjørg Berge / NRK

– Følelsen er kjempebra!

Det sier Aleksander Walmann fra Porsgrunn til NRK lørdag ettermiddag. Det er ikke mange timene til drømmen hans skal bli oppfylt.

Sammen med Joakim With Steen, som er navnet bak JOWST, deltar han nemlig i den norske MGP-finalen med låten «Grab The Moment».

 • Se finalen direkte her fra klokken 20.55

Hør et utdrag av låten her.

En drømmedag

– Vi har jobbet mye med showet og det ser så fint og kult ut. Vi koser oss på scenen, og dette blir en kjempefest, fortsetter han.

Både familie og venner er til stede under finalen i Spektrum lørdag kveld.

– Det er så stort å få lov til å være med på en slik nasjonal skatt av et show i Norge, sier Walmann.

Artisten fra Porsgrunn forteller videre at han har hatt et forhold til Melodi Grand Prix siden han var liten, og at drømmen hans har vært å få lov til å delta selv.

– Vi er en musikkglad familie og vi har alltid sett på det. Det å få være på den andre siden gjør meg kjempestolt og kjempeglad. Det er det største du kan gjøre i Norge, musikkmessig sett. Jeg har alltid drøm om å synge i Spektrum. Dette er en drømmedag, avslutter han.

 • Se hvilke artister han kjempe mot her
 • Én til sykehus etter ulykke

  En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Stopp i Nome utan førarkort

  Ein mann i slutten av 20-åra er stoppa av politiet på Fensvegen i Nome. Det er mistanke om køyring i påverka tilstand, og utan ikkje førarkort. Det er tatt blodprøve.

 • Vogntog slit med å kome opp

  Politiet melder at eit utanlandsk vogntog slit med å kome opp bakkane på riksveg 41 mellom Kviteseid og Vrådal. Kort tid etterpå melder politiet at bilen kom seg opp bakkane.

 • Notodden slo Bærum

  Notodden fotballklubb fekk besøk av Bærum i årets tredje treningskamp. Det enda med 4–1 siger til Notodden. Felipe Ferreira, Martin Brekke og André Bakke skåra måla for NFK.