NRK Meny
Normal

– Stort å få lov til å være med

Aleksander Walmann har lenge drømt om å delta i Melodi Grand Prix.

Aleksander Walmann Åsgården

Aleksander Walmann har drømt om å opptre i Spektrum siden han var liten. Lørdag kveld er han klar.

Foto: Grete Ingebjørg Berge / NRK

– Følelsen er kjempebra!

Det sier Aleksander Walmann fra Porsgrunn til NRK lørdag ettermiddag. Det er ikke mange timene til drømmen hans skal bli oppfylt.

Sammen med Joakim With Steen, som er navnet bak JOWST, deltar han nemlig i den norske MGP-finalen med låten «Grab The Moment».

 • Se finalen direkte her fra klokken 20.55

Hør et utdrag av låten her.

En drømmedag

– Vi har jobbet mye med showet og det ser så fint og kult ut. Vi koser oss på scenen, og dette blir en kjempefest, fortsetter han.

Både familie og venner er til stede under finalen i Spektrum lørdag kveld.

– Det er så stort å få lov til å være med på en slik nasjonal skatt av et show i Norge, sier Walmann.

Artisten fra Porsgrunn forteller videre at han har hatt et forhold til Melodi Grand Prix siden han var liten, og at drømmen hans har vært å få lov til å delta selv.

– Vi er en musikkglad familie og vi har alltid sett på det. Det å få være på den andre siden gjør meg kjempestolt og kjempeglad. Det er det største du kan gjøre i Norge, musikkmessig sett. Jeg har alltid drøm om å synge i Spektrum. Dette er en drømmedag, avslutter han.

 • Se hvilke artister han kjempe mot her
 • Tidligere Odd-spiller tiltalt

  En tidligere Odd-spiller er tiltalt for grovt bedrageri og heleri på over 900.000 kroner. I tillegg til bedrageriet må han svare for å ha havnet i bråk med dørvakter på utestedet Lille Asia i Oslo sentrum, skriver Nettavisen.

 • Bil kjørte ut på Stabbestad

  En personbil kjørte av veien på fylkesvei 351 Stabbestad i Kragerø fredag ettermiddag. Føreren ble sendt til legevakt for sjekk. Det var glatt på stedet, og bilen fikk sleng. Politiet er på stedet med ambulanse.

 • Bil på taket etter utforkjøring

  En bil har kjørt ut av veien og ligger ved taket på fylkesvei 553 på Nordagutu. Tre personer er sendt til legevakt for sjekk. Vegen er nå åpen for normal trafikk.

 • Kan komme snø i helgen

  Laster Twitter-innhold