NRK Meny
Normal

Aleksander fant tonen med Maria

Det har oppstått søt musikk mellom 29 år gamle Aleksander Walmann fra Porsgrunn og sørlandsjenta Maria Arredondo.

Aleksander Walmann

MARIAS DUETTPARTNER: Aleksander Walmann (29) fra Porsgrunn skal synge duett sammen med Maria Arredondo.

Foto: Kristin Rivrud Møller / NRK

Tidligere i november søkte nemlig gullstrupen fra Sørlandet etter en duettpartner til å synge «Himmel på jord» på hennes julekonserter. Blant flere hundre innsendte bidrag falt valget på 29-åringen fra Porsgrunn.

– Jeg var i Paris, og plutselig tikket det inn en melding fra mamma. På meldinga sto det: «Du MÅ søke som duettpartner til Maria.» Så gjorde jeg det, jeg sendte inn et par videoer hvor jeg synger, og etter et par dager fikk jeg beskjeden. Det var så gøy, sier han.

Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla skal reise Norge rundt med sin julekonsert "Vår jul".

De er klare på hvorfor det ble Aleksander Walmann som fikk jobben som duettpartner.

– Nivået på sangerne har overrasket oss veldig og det var et vanskelig valg. Aleksander, som vi kjenner til fra «The voice" har en veldig vakker og særegen stemme som vi tror vil kle «Himmel på jord» veldig godt. Nå gleder vi oss veldig til å treffe han på konserten.

Les også:

Maria Arredondo og Martin Halla besøkte NRK Telemarkssendinga sammen med Torstein Sødal. Trioen er klar for juleturné og Maria søker duettpartner. Foto/redigering: Anne Cathrine Syversen.

Her søker Maria Arredondo etter en duettpartner.

Stor fan av Maria

29-åringen sier han har et veldig spesielt forhold til sangen han skal synge sammen med Maria Arredondo, og at han har vært fan av hennes musikk lenge.

– Hun er fantastisk flink, og stemmen hennes er helt magisk. Jeg og familien min har et helt spesielt forhold til julemusikk. At hun turte å velge meg setter jeg kjempehøyt.

Han sier han ikke føler at han tar sjansen fra de mange andre som søkte som duettpartner sammen med Maria Arredondo.

– Jeg føler meg så fersk selv fortsatt. Jeg var veldig heldig da jeg fikk være med på «The Voice», og det har åpnet mange dører for meg. Likevel har jeg utrolig mye igjen å lære, og mye jeg vil gjøre innen musikken, sier han.