NRK Meny
Normal

Advarer mot svindlere etter tyveri

En eldre mann ble loppet for 4000 kroner i dag, midt på lyse dagen i Skien. Dette var profesjonelle folk, sier han og advarer andre. Det gjør også politiet.

En eldre mann ble loppet for 4000 kroner i dag, midt på lyse dagen i Skien. Nå advarer han andre, og sier at dette var profesjonelle folk. Selv har han reist verden rundt uten å ha blitt ranet, men nå skjer det altså i egen hjemby.

Svenn Skogsrud sier at han ble møtt av en velkledd og fin mann som hadde med seg en yngre dame, og som ba om å få veksle penger til parkeringsautomaten.

Det endte med at Svenns lommebok ble 4000 kroner slankere.

Tyvene er fremdeles på frifot, og politiets operasjonsleder Ole Jørgen Lund advarer mot slike tyverier.

Se TV-saken øverst i artikkelen.

 • Tidligere Odd-spiller tiltalt

  En tidligere Odd-spiller er tiltalt for grovt bedrageri og heleri på over 900.000 kroner. I tillegg til bedrageriet må han svare for å ha havnet i bråk med dørvakter på utestedet Lille Asia i Oslo sentrum, skriver Nettavisen.

 • Bil kjørte ut på Stabbestad

  En personbil kjørte av veien på fylkesvei 351 Stabbestad i Kragerø fredag ettermiddag. Føreren ble sendt til legevakt for sjekk. Det var glatt på stedet, og bilen fikk sleng. Politiet er på stedet med ambulanse.

 • Bil på taket etter utforkjøring

  En bil har kjørt ut av veien og ligger ved taket på fylkesvei 553 på Nordagutu. Tre personer er sendt til legevakt for sjekk. Vegen er nå åpen for normal trafikk.

 • Kan komme snø i helgen

  Laster Twitter-innhold