NRK Meny

Advarer mot dørselgere

Politiet i Buskerud, Vestfold og Telemark setter grove tyverier fra boliger i sammenheng med døve dørselgere, og ber folk om å avvise disse og være oppmerksom på uvanlig trafikk av biler eller personer i boligområdene en tid framover. Norges Døveforbund bekrefter at ingen av deres lokallag driver med den type virksomhet og tar sterkt avstand fra at noen misbruker å betegnelsen døve i den settingen. Politiet ber publikum melde fra på 02800 ved observasjon av "døve" selgere.

 • Meir regn i vente

  Det kjem meir regn i Sør-Noreg dei neste dagane.

  Laster Twitter-innhold
 • E18 open for fri trafikk

  E18 mellom Kragerø og Arendal er no opna for fri trafikk. Store nedbørmengder og flaum var årsak til at vegen var stengt fram til klokka 0330 natt til i dag. Stian Molteberg ved Vegtrafikksentralen seier at det ikkje er meldt om andre problem på vegane i Telemark.

 • Mistanke om køyring i rus

  Politiet stoppa ein mann i 50-åra frå Skien som køyrde bil på Skjerkøya i natt. Politiet mistenker at han har køyrd i narkorus. Han har aldri hatt førarkort. Det var ikkje ansvarsforsikring på bilen, og den vart avskilta på staden.

 • Nesten 8 millionar til TV-aksjonen

  Telemark har samla inn 7 851 534 kroner til årets TV-aksjon. Bidraget per person i fylket er 45,30 kroner, landsgjennomsnittet er 41,55 kroner. Vinje kommune gav mest per innbyggjar, med 109,59 kroner.