NRK Meny
Normal

"Samboerpar" sendte Odd videre

"Samboerne" Ole Jørgen Halvorsen og Henrik Kjelsrud Johansen sto bak alle målene da Odd slo Kjapp ut av cupen torsdag kveld.

Henrik Kjeldsrud Johansen og Ole-Jørgen Halvorsen.

Samboerparet Henrik Kjeldsrud Johansen og Ole-Jørgen Halvorsen sendte Odd videre i cupen, nærmest alene.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

– Det ble champagne her i går kveld, gliser Ole Jørgen Halvorsen.

26-åringen flyttet til Skien i fjor høst. I vinter skrev Henrik Kjelsrud Johansen under for Odd. Han flyttet senere inn hos Halvorsen. I går sørget husholdningen for alle scoringene i 4-0 seieren over Kjapp.

God keeper

Først headet Henrik Kjelsrud Johansen inn 0-1 etter innlegg fra Bentley tidlig i første omgang.

I andre omgang scoret Kjapp selvmål etter innlegg fra Ole Jørgen Halvorsen. Samme mann satte inn 0-3 ved å runde keeper.

Til slutt scoret Kjelsrud Johansen sitt andre seks minutter før full tid.

– De hadde en veldig god keeper, men heldigvis klarte jeg å score to ganger. Jeg burde minst hatt det dobbelte, sier spissen Kjelsrud Johansen.

– Jeg brukte mye tid på å skryte av keeperen deres etter kampen. Jeg bomma på flere gode sjanser. Bedre å skryte av han enn å ta kritikk selv, flirer Halvorsen fra den andre siden av spisebordet.

– Veldig hyggelig med skryt fra tippeligaspillere. Jeg har en god følelse i dag selv om det ble tap, sier keeperen til Kjapp, Daniel Kaasa.

Viktig med spilletid

Både Halvorsen og Kjelsrud Johansen har fått lite spilletid i eliteserien denne sesongen. Halvorsen har akkurat kommet tilbake etter skade, mens Kjeldsrud Johansen kun har noen få måneder i klubben.

– Det var godt å få 90 minutter med fotball. Det gjør godt både for kropp og sjel, sier Ole Jørgen Halvorsen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Serverer kaffe

Ole Jørgen er oftest servitør både på fotballbanen og hjemme.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

– Jeg konkurrerer med Norges beste spiss, Frode Johnsen, så det er litt tøft. Men jeg synes det er motiverende. Jeg tror det er god bruk for oss begge, spesielt nå som kampene kommer tett, sier Henrik Kjelsrud Johansen.

Allerede på søndag venter serieleder Strømsgodset i Drammen.

– Det blir en tøff kamp. Vanligvis så taper ikke Godset hjemme. Men jeg tror vi har en god sjanse, sier Halvorsen.

 • Fann sakna kvinne

  Kvinna på 92 år som var meldt sakna i Seljord er komen til rette. Ho er funnen av Røde Korsmannskap ikkje langt frå institusjon. Kvinna var kald, og blir sjekka på legevakt.

 • Kvinne sakna i Seljord

  Politiet etterlyser ei 92 år gamal kvinne, som er sakna frå ein institusjon i Seljord. Kvinna brukar rullator, opplyser politiet.

 • Mindre steinras på E134

  Det har gått eit mindre steinras på E134 mellom Seljord og Brunkeberg, melder politiet. Raset sperrar deler av den eine køyrebana. Vegtrafikksentralen er varsla.

 • Avtale om Krokan turisthytte

  Norsk Industriarbeidermuseum skal overta den gamle turisthytta på Krokan i Tinn for å utvikle eigedomen som eit historisk kulturminne. NIA har underteikna ein intensjonsavtale med Helbergstiftelsen om kjøp av Krokan, som har vore turisthytte sidan 1871.

  Krokan Turisthytte overtas av Norsk Industriarbeidermuseum
  Foto: Rita Engedalen, NIA