NRK Meny
Normal

«Oddrane» positive til ølservering på stadion

Supporterklubben til Odd stiller seg bak Skiensklubbens søknad om å få servere øl på et avgrenset område på stadion.

Oddrane

Supporterklubben til skienslaget Odd stiller seg bak klubbens søknad om å få servere øl på stadion.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Det skriver leder for Oddrane supporterklubb, Tommy Hagen i en pressemelding lørdag ettermiddag.

– Under de forutsetninger Odd har lagt fram, er det tydelig at dette blir et klart avskilt område med 18 års aldersgrense. Serveringen vil også forgå innendørs slik at det ikke vil være mulig å nyte alkohol under kamp, sier Hagen.

Supporterklubben forutsetter at dette følges opp, og ser dermed ingen utfordringer med den foreslåtte utvidelsen av skjenketilbudet.

Det var i forrige uke det kom frem at Odd ønsker å servere øl til publikum på et avgrenset område på stadion, med plass til rundt 600 mennesker. Det ble det bråk av.

Har respekt for alle

Hagen sier at supporterklubben stoler på at Odd skaper en god atmosfære og stemning rundt kampene uavhengig av hvilket felt du sitter på. Han sier også at supporterklubben vil bidra til stemning på alle kamper, og sørge for at alle som kommer på kamp føler seg velkomne.

– Oddrane supporterklubb har respekt for at enkeltmedlemmer har en annen oppfatning, men vi vil presisere at supporterklubben ikke er imot Odd sin foreslåtte utvidelse av servering i adskilte områder på stadion, sier Hagen.

 • Vasslekkasje på Åfoss

  På Åfoss i Skien stengde vassverket kranene i ein halv time i sekstida i kveld på grunn av lekkasje.

  Laster Twitter-innhold
 • Rådyrkalven måtte avlivast

  Viltnemnda kom til Håvundvegen for å hjelpe til med ein rådyrkalv som var i klem under ein høyball. Kalven måtte dessverre avlivast, melder politiet.

 • Rykkjer ut for å hjelpe rådyrkalv

  Politiet rykkjer ut til Håvundvegen for å hjelpe ein innringar med å få laus ein rådyrkalv som er klemt under ein høyball.

 • Finn ikkje ut kva forureininga er

  Politiet finn ikkje ut kva den sotaktige forureininga i Frierfjorden er, og har avslutta saka. Det vart fyrst meldt om eit oljeflak utanfor Rafnes industriområde, men undersøkingar viste at det ikkje dreia seg om oljesøl. Stoffet vil løyse seg opp og har ingen miljømessige konsekvensar.

  Forurensing Frierfjorden
  Foto: Robert Hansen / NRK