NRK Meny
Normal

– Vil bety mye å få svar

Venner av Kari Grønnestad håper på å få et svar på hva som har skjedd med henne. De tror saken kan føre til at de får en ro.

Created by InfoDispatcher

Venner av Grønnestad har lurt på hva som skjedde med henne, siden hun forsvant i 2012.

Kari Grønnestad var i mange år en del av miljøet ved et senter for rusmisbrukere i Skien.

Mange spørsmål

De som kjente henne godt, håper nå de får svar på hva som har skjedd med 56-åringen, som ble meldt savna for tre år siden.

Signe Marie Aaslund er ansatt ved Skien diakonale senter. Hun sier mange har lurt på hvor det ble av Kari Grønnestad.

– Det er mange spørsmål som har svirret i hodene på folk i disse årene. Noen har håpet at alt var bra, at hun har flyttet og ikke gitt beskjed. Samtidig har andre tanker kommet, om at det har skjedd noe forferdelig. Jeg tror det kan være fint om vi får et svar.

Les også:

Husker mye positivt

Aaslund sier Kari betydde mye for miljøet ved senteret. Hun sier hun var reflektert og kunnskapsrik. Hun ble kjent for tv-seere gjennom serien "Husdrømmen" som gikk på NRK1.

– I den perioden, var hun veldig villig til å by på seg selv på tv og i aviser. Jeg husker mye positivt som vi hadde sammen, sier Aasland til NRK.

 • Her kan du se Østafjells:

  Østafjells 18:50
 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.