NRK Meny
Normal

– Vil bety mye å få svar

Venner av Kari Grønnestad håper på å få et svar på hva som har skjedd med henne. De tror saken kan føre til at de får en ro.

Created by InfoDispatcher

Venner av Grønnestad har lurt på hva som skjedde med henne, siden hun forsvant i 2012.

Kari Grønnestad var i mange år en del av miljøet ved et senter for rusmisbrukere i Skien.

Mange spørsmål

De som kjente henne godt, håper nå de får svar på hva som har skjedd med 56-åringen, som ble meldt savna for tre år siden.

Signe Marie Aaslund er ansatt ved Skien diakonale senter. Hun sier mange har lurt på hvor det ble av Kari Grønnestad.

– Det er mange spørsmål som har svirret i hodene på folk i disse årene. Noen har håpet at alt var bra, at hun har flyttet og ikke gitt beskjed. Samtidig har andre tanker kommet, om at det har skjedd noe forferdelig. Jeg tror det kan være fint om vi får et svar.

Les også:

Husker mye positivt

Aaslund sier Kari betydde mye for miljøet ved senteret. Hun sier hun var reflektert og kunnskapsrik. Hun ble kjent for tv-seere gjennom serien "Husdrømmen" som gikk på NRK1.

– I den perioden, var hun veldig villig til å by på seg selv på tv og i aviser. Jeg husker mye positivt som vi hadde sammen, sier Aasland til NRK.

 • Færre får tarmkreft

  Antallet som får tarmskreft i Telemark er blant det laveste i landet. Det viser nye tall fra Kreftregisteret. Kommunikasjonsrådgiver Elisabeth Jakobsen sier grunnen til de lave tallene kan være Telemarks deltagelse i Nordkapp-prosjektet, hvor mange telemarkinger har blitt screenet for tarmkreft.

 • Imponert over datalagringsplaner

  Samferdelsminister Ketil Solvik-Olsen er imponert over planene til et datalagringssenter i Skien. Han mener planene vil gi et nasjonalt løft og at de møter behovene multinasjonale selskaper har. Det sa han da han i dag besøkte Fossum gård i Skien.

  Ketil Solvik-Olsen på pressekonferanse om Hurtigruten
  Foto: Samferdselsdepartementet
 • 19-åring uskadd etter ulykke

  Den kvinnelige bilføreren slapp fra det uten skader etter utforkjøringa på Hovinvegen, men det er store skader på bilen. Hun blir nå avhørt, og ifølge politiet tyder mye på at hun kan ha duppet av.

 • Nytt flomvarsel

  NVE varsler ny flom- og jordskredfare i Telemark. Varselet kommer mens vannivået bare så vidt er på vei tilbake etter helgens flom. Det er ventet opptil 70 millimeter regn fra tirsdag morgen.