NRK Meny

– Skulekutt rammar ikkje kvaliteten

Nye Skien vidaregåande skole på Klosterøya i Skien skal koste 690 millionar kroner, målt etter kroneverdien i 2018. Det foreslår fylkesrådmann Evy-Anni Evensen. I den nye planen fjernar fylkesrådmannen fellesrom på til saman 390 kvadratmeter. Fylkesrådmannen meiner at dette ikkje går ut over kvaliteten på skulen. Fylkestinget behandlar saka den 29. juni.

Nye Skien videregående skole
Foto: Illustrasjon: Skanska
 • Tre over E18

  TA skriv at det ligg tre og tunge greiner i vegen fleire stader langs E18 ved Kragerø. Vegtrafikksentralen oppmodar folk til å køyre forsiktig.

 • 98 kundar utan straum

  Laurdag klokka 17.00 er 98 kundar i Telemark og Vestfold utan straum, melder Skagerak Energi. Det blir arbeidd alle stader der det er feil, og selskapet håpar alle får attende straumen i løpet av kvelden.

 • Mindre personskadar

  I kollisjonen ved Gaustablikk skianlegg fekk to personar mindre skadar. Dei to siste er uskadde. Alle fire er undersøkt av lege på staden.

 • Front mot front

  To personbilar har kollidert front mot front like ovanfor Gaustablikk skianlegg. Det var fire personar i bilane, alle er ute. Det er meldt om personskade og store materielle skadar på bilane. Naudetatane rykkjer ut.