NRK Meny
Normal

– Håper jeg får noen minutter på banen

Odds Jone Samuelsen fikk sin landslagsdebut mot Frankrike tirsdag. – En utrolig god følelse, sier Samuelsen, som nå ser frem mot kampen mot Russland lørdag.

Jone Samuelsen

Jone Samuelsen gleder seg til Norge skal møte Russland lørdag.

Foto: Hansen, Alf Ove / Scanpix

Den første kampen i landslagsdrakta ga mersmak for Samuelsen, som kom innpå mot slutten av kampen mot Frankrike.

– Det var stort, selvfølgelig. Jeg fikk spille mot selveste Frankrike i Paris. Det var en god følelse, og en stor glede da jeg løp ut på banen, sier han til NRK.

Russland i morgen

Han sier at mange på laget tok tapet mot Frankrike tungt.

– Vi driver med en idrett der vi ønsker å vinne så mye som mulig, men vi møtte et godt lag og det var ikke uventet at vi tapte. Men vi hadde vel håpet på en bedre prestasjon, sier Samuelsen.

I morgen venter kamp mot Russland på hjemmebane.

– Det blir nok en steintøff utfordring. Vi møter et meget godt lag, så dette blir et stort møte. Jeg håper vi får til et bedre resultat nå, sier han.

Vil vise seg fra en god side

– Regner du med å starte?

– Det er nok for mye å håpe på, men jeg håper å få noen minutter på banen, sier han.

– Er det stor forskjell å spille med Odd og å spille med landslaget?

– Ja, det er stor forskjell i rammene rundt. Men når man kommer ut på banen, så har man den samme innstillingen. Man har lyst til å vinne og vise seg fra en god side, sier Samuelsen.

 • Manuell dirigering på E134

  På E134 blir trafikken dirigert ved Kjeringdalen i Vinje. Årsaka er berging av eit vogntog. Vegen kan måtte stenge i periodar opp mot 20 minutt.

  Laster Twitter-innhold
 • Åtvarar om tre i vegen

  Statens vegvesen ber trafikantar i Telemark om å vera oppmerksame på tre som bøyer seg over vegbana på grunn av tung snø. Mannskap er ute og ryddar, men dei treng tid for å rekke over alt.

  Rydding av tre, Akkerhaugen
  Foto: Statens vegvesen
 • Manuell dirigering Fv. 37

  På fylkesveg 37 ved Breidgvamodden, på strekninga Gransheradkrysset – Mælkrysset, er det manuell dirigering på grunn av bilberging.

 • Betydeleg snøskredfare

  I Vest-Telemark er det nå betydeleg snøskredfare. Nysnøen har enno ikkje stabilisert seg, og ligg oppå fleire svake snølag. NVE avrår folk å ferdast i bratt terreng.