NRK Meny
Normal

– Fant sauen sin skutt og slaktet

Sauebonde i Porsgrunn kontaktet politiet lørdag ettermiddag.

– Han mener at noen har avlivet sauen på beitet ved Gravavegen i Porsgrunn, sier operasjonsleder Terje Pedersen til NRK.

Politiet ble kontaktet av bonden i Porsgrunn like før klokken 17.00 lørdag. Han fortalte at noen hadde skutt og slaktet sauen hans, og at han hadde funnet restene på beitet.

Hendelsen skal ha skjedd i løpet av natt til lørdag.

Anmeldt

Sauebonden har anmeldt saken.

Politiet har foreløpig ikke vært på stedet, men Pedersen opplyser at restene av sauen blir tatt vare på for videre undersøkelser.

– Hvis noen har sett noe i området setter vi pris på om de tar kontakt, sier han.

 • Kollisjon mellom buss og personbil

  En person er kjørt til legevakta for sjekk, etter en trafikkulykke mellom buss og personbil i Skjelsvik-krysset i Porsgrunn i ettermiddag. Politiet mistenker at føreren av personbilen ikke har overholdt vikeplikten i forhold til bussen.

 • En tatt for cannabis-dyrking

  En mann er varetektsfengsla i fire uker sikta for produksjon av cannabis i Vrådal. Det var teknisk og taktisk arbeid, samt tips fra publikum som førte til pågripelsen, sier lensmann i Kviteseid, Bjørn Håvard Olsen. Politiet fant flere hundre cannabisplanter i et industribygg i Vrådal i januar.

 • Seier til Odd over Jerv

  En treningskamp i fotball mellom Odd og 1.-divisjonslaget Jerv endte med 2 – 0-seier til Odd i ettermiddag. Målene blei scora av Elba Rashani og Martin Broberg.

 • Kåss ikke overraska over Bellona

  Ordfører Robin Kåss i Porsgrunn hevder Bellona opptrer som representant for oppdragsgiveren Noah ved å mene at Brevik er det beste stedet for et avfallsdeponi for farlig avfall. Bellona foreslår at staten også overtar rettighetene til bruken og drifta av gruvene i Brevik, skriver Porsgrunns Dagblad.

  Ordfører Robin Kåss i Porsgrunn
  Foto: Anne Lognvik / NRK