NRK Meny

– En nøtt for kommunen

– Behandlingen av Østre Porsgrunn kirke er en nøtt for administrasjonen i Porsgrunn kommune. Det mener Åge Frisak, leder i Porsgrunn Venstre, etter at fylkeskommunen kritiserer planene for oppføring av ny kirke. Frisak tror endringene som må gjøres i planene, kan bety at politikerne igjen må på banen. – Det er bare en vanlig byggesak, sier Jorid Sætre i kommunen.

Nye Østre Porsgrunn kirke, Modell "Reis opp"
Foto: sivilarkitekt Espen Surnevik / Trodahl Arkitekter
 • Strømbrudd i Porsgrunn

  506 husstander var ifølge Varden uten strøm kl. 18.00 mandag kveld. – Vi har folk ute for å lete etter feil nå, sa kommunikasjonssjef i Skagerak Energi Thor Bjørn Omnes til avisa. 18.25 hadde de fleste fått strømmen tilbake. 37 kunder er fortsatt berørt.

 • Smerter i armen etter kollisjon

  Alle skal være ute av bilene etter en kollisjon i Skien. Tre biler er involvert. Politiet opplyser til NRK at en person klaget på smerter i armen etter ulykken. Skadeomfanget er ukjent. Politiet opplyser at to av bilene ikke er kjørbare.

  ulykke i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Nytt kraftverk i Tokke

  Norges vassdrags- og energidirektorat har gitt tillatelse til Skafså Kraftverk ANS til å bygge Hylebu kraftverk i Tokke kommune. Hylebu kraftverk vil produsere tilsvarende strømbruk til 210 hus.