NRK Meny
Normal

– 50-åring slått ned, sparket og truet med kniv

En 50 år gammel mann ble ifølge politiet slått ned av to menn i gangen utenfor sin leilighet på Kalstad i Kragerø, sent lørdag kveld.

50-åringen fortalte politiet at han hadde hørt bråk fra gangen og at han gikk ut for å sjekke hva det var.

– To menn slo ham da ned og truet med at de ville komme tilbake dersom han ”gikk videre” med det som hadde skjedd, opplyser operasjonsleder Aadne Røilid ved Telemark politidistrikt.

Røilid legger til at mannen ble slått og sparket gjentatte ganger, og at han som følge av dette, fikk skader i armene, beina og i ansiktet.

– Han ble muligens påført hjernerystelse og kjørt til sykehuset, opplyser operasjonslederen.

To menn i 20-årene er pågrepet

50-åringen skal også ha bli truet med kniv, men sa til politiet at kniven ikke ble brukt mot han. Undersøkelser ved sykehuset viste imidlertid at han var påført kutt med en kniv på underarmen.

Politiet fikk beskjed om hendelsen klokken 22.19 lørdag kveld og har sikret seg spor fra stedet.

– To menn på 21 og 22 år er pågrpet og siktet i saken, opplyser operasjonsleder Karl Jørgensen klokken 13.06 søndag ettermidddag.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.


 • Vil flytte trafikken inn til Skien

  Nye leilighetsbygninger mot vannet og flytting av hovedtrafikken inn til byen, er grep som kan gjøre Skien mer attraktiv, sier administrerende direktør Petter Falkgård Andersen i R8 Group. Nå ser de blant annet på mulighetene for å fjerne EPA-brua.

  Petter Falkgård Andersen
  Foto: Katrine Rohde Johannessen / NRK
 • Barnas stortingsrepresentant

  Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) og Geir Jørgen Bekkevold (KrF) blir barnas stortingsrepresentanter. På oppdrag fra barneombudet har alle partiene pekt ut hver sin representant. De får et særlig ansvar for å se politikken med "barnebrillene" på.

  Åslaug Sem-Jacobsen på Stortinget
  Foto: Ragne Borge Lysaker
 • Omtales som villdyr

  Politiet vurderer fremdeles å avlive hunden, som fredag gikk til angrep på en 3 år gammel gutt i en barnehage i Skien. Hunden omtales av eksperter som et villdyr. Inntil videre er den på kennelen til Magne Henne. Han mener rasen ikke skulle vært her i landet.

 • Kåra til årets folkemusikar

  Folkemusikaren Anders Røine busett i Bø fekk i helga prisen " Årets Folkemusiker" på Folkelarm i Oslo, skriv Varden. I tillegg fekk Anne Hytta soloprisen for sitt hardingfelespel på hennar nye album "Strimur".