NRK Meny
Normal

– 50-åring slått ned, sparket og truet med kniv

En 50 år gammel mann ble ifølge politiet slått ned av to menn i gangen utenfor sin leilighet på Kalstad i Kragerø, sent lørdag kveld.

50-åringen fortalte politiet at han hadde hørt bråk fra gangen og at han gikk ut for å sjekke hva det var.

– To menn slo ham da ned og truet med at de ville komme tilbake dersom han ”gikk videre” med det som hadde skjedd, opplyser operasjonsleder Aadne Røilid ved Telemark politidistrikt.

Røilid legger til at mannen ble slått og sparket gjentatte ganger, og at han som følge av dette, fikk skader i armene, beina og i ansiktet.

– Han ble muligens påført hjernerystelse og kjørt til sykehuset, opplyser operasjonslederen.

To menn i 20-årene er pågrepet

50-åringen skal også ha bli truet med kniv, men sa til politiet at kniven ikke ble brukt mot han. Undersøkelser ved sykehuset viste imidlertid at han var påført kutt med en kniv på underarmen.

Politiet fikk beskjed om hendelsen klokken 22.19 lørdag kveld og har sikret seg spor fra stedet.

– To menn på 21 og 22 år er pågrpet og siktet i saken, opplyser operasjonsleder Karl Jørgensen klokken 13.06 søndag ettermidddag.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.


 • Har gripe ein person

  Politiet har gripe ein person som dei meiner er gjerningspersonen frå ranet av Vitus apotek i Porsgrunn. Dei har funne medisinar som stammar frå apoteket. Personen vil bli køyrd i arrest for vidare oppfølging og etterforsking.

 • Knivran i Porsgrunn

  Vitus apotek i Jernbanegata i Porsgrunn er ranet av en person som truet de ansatte med kniv. Store politistyrker søker etter gjerningspersonen, og politiet ber om tips fra vitner som kan ha sett gjerningspersonen løpe fra stedet.

  Ran av Vitus apotek i Porsgrunn
  Foto: Anne Cathrine Syversen / NRK
 • NRK vil bli i Porsgrunn

  NRK Telemark skal flytte fra Borgeåsen, og etablere seg på nytt i Porsgrunn. Eiendommen på Borgeåsen vil bli solgt, og NRK vil nå gå ut i markedet og søke etter nye lokaler sentrumsnært i Porsgrunn kommune. – Vi ser for oss økt regionalt samarbeid i åra framover, og Porsgrunns sentrale beliggenhet med gode kommunikasjonsmuligheter, er bakgrunnen for at vi velger å reetablere oss her, sier regionredaktør Heidi Pleym.

  Heidi Pleym
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
 • Forbanna

  Bård Hoksrud støtter Sylvi Listhaug på sosiale medier. – Jeg er forbanna over opposisjonens herjinger mot Listhaug, og har klare meninger om flere i opposisjonen og KrF, men lar det være nå, sier Hoksrud.

  Bård Hoksrud
  Foto: Anne Lognvik / NRK