NRK Meny
Normal

– 50-åring slått ned, sparket og truet med kniv

En 50 år gammel mann ble ifølge politiet slått ned av to menn i gangen utenfor sin leilighet på Kalstad i Kragerø, sent lørdag kveld.

50-åringen fortalte politiet at han hadde hørt bråk fra gangen og at han gikk ut for å sjekke hva det var.

– To menn slo ham da ned og truet med at de ville komme tilbake dersom han ”gikk videre” med det som hadde skjedd, opplyser operasjonsleder Aadne Røilid ved Telemark politidistrikt.

Røilid legger til at mannen ble slått og sparket gjentatte ganger, og at han som følge av dette, fikk skader i armene, beina og i ansiktet.

– Han ble muligens påført hjernerystelse og kjørt til sykehuset, opplyser operasjonslederen.

To menn i 20-årene er pågrepet

50-åringen skal også ha bli truet med kniv, men sa til politiet at kniven ikke ble brukt mot han. Undersøkelser ved sykehuset viste imidlertid at han var påført kutt med en kniv på underarmen.

Politiet fikk beskjed om hendelsen klokken 22.19 lørdag kveld og har sikret seg spor fra stedet.

– To menn på 21 og 22 år er pågrpet og siktet i saken, opplyser operasjonsleder Karl Jørgensen klokken 13.06 søndag ettermidddag.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.


 • Veier åpne

  Bjørntvedtvegen i Skien er åpnet igjen. Dette gjelder også i bakkene fra Holtesletta og ned mot Siljan sentrum der et vogntog sperret veien tidligere i ettermiddag. Fylkesvei 851 mellom Varland og Arabu er også åpen igjen etter uvær.

 • Stenger Bjørntvedtvegen

  Bjørntvedtvegen i Skien frå krysset Bjørntvedtvegen og Kjørbekkdalen til krysset Bjørtvedtvegen og Trommedalsvegen blir stengt i minst ein time grunna berging av to vogntog. Politiet er på staden.

 • Vogntog sperrar trafikken i Siljan

  Eit utanlandsk vogntog har mista kontrollen på svært glatt underlag i bakkane frå Holtesletta og ned mot Siljan sentrum og står på tvers og sperrer for annan trafikk. Politiet er på veg til staden. Veg trafikksentralen er varsla.

 • Forsinket søppeltømming

  Stort snøfall, slaps og is gjør tømmingen av avfallsdunker ekstra tung og vanskelig, melder Renovasjon i Grenland. Det kan bli noen forsinkelser, og de ber folk være tålmodige. Renovatørene kommer så snart de kan.