NRK Meny

9 nye vitner

På den fjerde dagen for rettsaken mot den tidligere politimannen er det kalt inn ni nye vitner. Dette er personer som har sett eller hørt noe i forbindelse med at Bråthen falt fra Brevikbrua og døde 3. august i 2013.
Etter pause siden sist onsdag fortsetter rettsaka i Nedre Telemark tingrett mot eks-politimannen. Han er tiltalt for å ha forlatt avdøde Linn Madelen Bråthen i en hjelpeløs tilstand ved Breviksbrua i august i fjor.

  • Trafikkuhell på Gavlesjåvegen

    Én bil med tre personer har kjørt utenfor en skrent og havnet 20 meter fra veien, opplyser politiet på Twitter. Det er ingen personskade og personene er ute av bilen. Nødetater er på stedet.

  • Ulykke på E18

    To biler kolliderte på E18 ved Skjelsvik i Porsgrunn. Føreren av den ene bilen overholdt ikke vikeplikten. Personene involvert er tatt hånd om av ambulansepersonell.

  • Strålingen er ikke farlig

    Over 300 telemarkinger har sagt nei til ny strømmåler. Statens strålevern opplyser at strålingen er så svak at det ikke er helsefarlig. Alle teknologiene som brukes i de ulike strømmålerne gir svak stråling, melder RA.