NRK Meny
Normal

53-åring omkom etter trailervelt

Én mann mistet livet da en trailer veltet på E134 i Vinje.

Trafikkulykke E134, Vinje

En person omkom etter at vedkommende ble sittende fastklemt etter en trafikkulykke.

Foto: Luke Tennant

Politiet opplyser mandag kveld at det var en 53 år gammel svensk mann som mistet livet da en trailer veltet på E134 i Vinje mandag.

Åstedet er undersøkt av en ulykkesgruppe og politiet har bestemt at mannen skal obduseres.

Ukjent årsak

Ulykken skal nå etterforskes ved Vinje lensmannskontor og politiet opplyser at de per nå ikke vet årsaken til ulykken. Det var ingen andre kjøretøy involvert.

Det var like etter klokken 12.30 mandag at politiet meldte om en trafikkulykke på E134 Vinjesvingen, mellom Haukeli og Seljord.

En trailer hadde veltet like ved Vinje kirke, og én person satt fastklemt inne i traileren.

Klokken 14.00 meldte politiet at føreren av traileren mistet livet i ulykken.

Laster Twitter-innhold

BIlberging har ført til redusert framkommelighet på veien mandag ettermiddag og kveld.

 • Odd tapte

  Vålerenga slo Odd 2–1 i kveld. Bilal Njie scoret kampens første, men også Odds eneste mål.

 • Gasslekkasje på Herøya

  En gasslekkasje på Yaras anlegg på Herøya er under kontroll etter at 200 liter ammoniakk lakk ut. Det forteller operasjonsleder Vidar Aaltvedt hos politiet i Telemark. Lekkasjen skjedde litt over kl. 1700 i dag. Ingen personer ble skadet. Målinger i området viser at det nå ikke er fare for liv og helse. Politiet og bedriften skal jobbe videre med å finne ut av årsaken til ammoniakklekkasjen.

 • Helikopter rykket unødig ut

  Et helikopter fra Sola rykket ut til Kvinesdal i forbindelse med aktivering av SOS-funksjon på en smartklokke, men det viste seg å være falsk alarm. Hovedredningssentralen ber personer med slike nødsendere om å sette seg inn i hvordan de virker.

 • – Nedslående kontrollresultat

  To personer mistet førerkortet og 24 personer fikk bøter i en trafikkontroll i Gransherad søndag. Barn med rattkjelker gikk langs veien mens kontrollen pågikk.

  – Resultatet av dagens kontroll var nedslående. Det som er helt sikkert er at UP vil besøke Gransherad igjen, skriver politiet på Twitter.