NRK Meny
Normal

4-åring var savnet etter tur med barnehagen

Gutten ble borte under lek i skogen med Venstøp barnehage i Skien. Politiet satte inn alt av tilgjengelige ressurser for å finne gutten.

Politibil foran Venstøp barnehage i Skien

borte i en time: Den fire år gamle gutten som var savnet etter en tur med Venstøp barnehage kom tilrette etter en drøy time.

Foto: Arash Rezaeimehr / NRK

Barnehagen på Venstøp var på tur og lekte i skogen da 4-åringen forsvant.

– Personalet oppdaget at gutten var borte, og meldte i fra til oss. Han har blondt hår og briller, har på blå jakke og gul refleksvest, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Jan Olav Jansen til NRK.

Gutten var borte i rundt en time.

Like etter klokken 12.30 meldte politiet at 4-åringen var funnet i god behold.

Laster kart, vennligst vent...
 • Elg går på E18

  Det er meldt om at en elgokse går på E18 i området mellom Telemarksporten og avkjøringen mot Porsgrunn ved Moheim. Viltnemnda er varslet.

 • Bergbys-restaurant konkurs

  I dag ble det åpnet konkurs i boet til Bergbys Notodden. Av de tre gjenværende Bergbys-restaurantene har den slitt hardest. Det er ingen fare for de to restaurantene i Porsgrunn, sier daglig leder i Svai-Gruppen, Atle Dreyer Isaksen, til Varden.

 • Kvinne stanset av politiet

  En kvinnelig bilfører i 40-årene er stanset av politiet i Sauheradvegen på Notodden. Kvinnen hadde ikke førerkort, og politiet hadde mistanke at hun var påvirket. Hun er tatt med til legevakt for blodprøve og vil bli anmeldt.

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En mann i 70-årene er fratatt førerkortet og anmeldt for å ikke ha overholdt vikeplikten. Mannen kjørte på rødt lys i Skien, og forårsaket en ulykke. To personer oppsøker legevakten etter ulykken.