NRK Meny
Normal

4-åring fikk synge med «The Boss»

«I'm waitin', waitin' on a sunny day» synger 4-åringen som onsdag ble dratt opp på scenen foran 30.000 tilskuere på Ullevaal stadion.

Bruce Springsteen

Her synger fire år gamle Hope på scenen med 'The Boss'.

Foto: Roar Grimsrud

«I'm waitin', waitin' on a sunny day
Gonna chase the clouds away
I'm waitin' on a sunny day»

Strofen tilhører sangen, med den lite overraskende tittelen Waitin' on a Sunny Day til «The Boss» Bruce Springsteen, som i disse dager spiller for fulle saler i Oslo.

4-åringen som synger heter Hope og er fra England.

Sang hele veien hjem

Ifølge moren var det første Hope (4) sa torsdag morgen: «I was on the stage with Bruce». Hun skal også ha overtalt moren til å spille rollen som Bruce Springsteen og synge sammen med henne på hele flyturen hjem.

På spørsmål om det var mulig å få jentungen i seng onsdag kveld svarer moren:

– Ja, hun fikk en kopp kakao og sovnet med en gang. Hun var veldig glad og fornøyd, men sliten etter en lang dag.

Filmet 4-åringen

Konserten på Ullevaal varte i over tre timer, og det var Jan Roar Grimsrud fra Notodden som filmet den imponerende opptredenen.

Bruce Spingsteen

Roar Grimsrud hadde ingenting å si på plasseringen under onsdagens konsert.

Foto: Jan Roar Grimsrud / Privat

– Jeg er på en del konserter og liker å filme litt. Nå han kom gående bort fant jeg frem telefon og begynte å filme, sier Grimsrud.

Han var på konsert med Springsteen for fjortende gang. Første gang var i Göteborg i 1985, men onsdagens opptreden var kanskje ekstra spesiell.

– Det var helt fantastisk, bedre enn forventet! sier han til NRK.

En halv million visninger

Grimsrud la ut videoen av 4-åringen på sin Facebook-side i går, og i skrivende stund har videoen nesten en halv million visninger og over 6000 har delt statusen.

Og det skal vise seg at det ikke bare er 4-åringen folk er interessert i.

– Plutselig har jeg fått over to hundre venneforespørsler. Hvorfor de legger til meg vet jeg ikke, ler Grimsrud.

Han satt med to PC-er, nettbrett og mobilen for å sikre seg «golden circle» billett, noe som viste seg å være en givende beslutning.

  • Trafikkuhell på Gavlesjåvegen

    Én bil med tre personer har kjørt utenfor en skrent og havnet 20 meter fra veien, opplyser politiet på Twitter. Det er ingen personskade og personene er ute av bilen. Nødetater er på stedet.

  • Ulykke på E18

    To biler kolliderte på E18 ved Skjelsvik i Porsgrunn. Føreren av den ene bilen overholdt ikke vikeplikten. Personene involvert er tatt hånd om av ambulansepersonell.

  • Strålingen er ikke farlig

    Over 300 telemarkinger har sagt nei til ny strømmåler. Statens strålevern opplyser at strålingen er så svak at det ikke er helsefarlig. Alle teknologiene som brukes i de ulike strømmålerne gir svak stråling, melder RA.