NRK Meny
Normal

4-åring fikk synge med «The Boss»

«I'm waitin', waitin' on a sunny day» synger 4-åringen som onsdag ble dratt opp på scenen foran 30.000 tilskuere på Ullevaal stadion.

Bruce Springsteen

Her synger fire år gamle Hope på scenen med 'The Boss'.

Foto: Roar Grimsrud

«I'm waitin', waitin' on a sunny day
Gonna chase the clouds away
I'm waitin' on a sunny day»

Strofen tilhører sangen, med den lite overraskende tittelen Waitin' on a Sunny Day til «The Boss» Bruce Springsteen, som i disse dager spiller for fulle saler i Oslo.

4-åringen som synger heter Hope og er fra England.

Sang hele veien hjem

Ifølge moren var det første Hope (4) sa torsdag morgen: «I was on the stage with Bruce». Hun skal også ha overtalt moren til å spille rollen som Bruce Springsteen og synge sammen med henne på hele flyturen hjem.

På spørsmål om det var mulig å få jentungen i seng onsdag kveld svarer moren:

– Ja, hun fikk en kopp kakao og sovnet med en gang. Hun var veldig glad og fornøyd, men sliten etter en lang dag.

Filmet 4-åringen

Konserten på Ullevaal varte i over tre timer, og det var Jan Roar Grimsrud fra Notodden som filmet den imponerende opptredenen.

Bruce Spingsteen

Roar Grimsrud hadde ingenting å si på plasseringen under onsdagens konsert.

Foto: Jan Roar Grimsrud / Privat

– Jeg er på en del konserter og liker å filme litt. Nå han kom gående bort fant jeg frem telefon og begynte å filme, sier Grimsrud.

Han var på konsert med Springsteen for fjortende gang. Første gang var i Göteborg i 1985, men onsdagens opptreden var kanskje ekstra spesiell.

– Det var helt fantastisk, bedre enn forventet! sier han til NRK.

En halv million visninger

Grimsrud la ut videoen av 4-åringen på sin Facebook-side i går, og i skrivende stund har videoen nesten en halv million visninger og over 6000 har delt statusen.

Og det skal vise seg at det ikke bare er 4-åringen folk er interessert i.

– Plutselig har jeg fått over to hundre venneforespørsler. Hvorfor de legger til meg vet jeg ikke, ler Grimsrud.

Han satt med to PC-er, nettbrett og mobilen for å sikre seg «golden circle» billett, noe som viste seg å være en givende beslutning.

 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.