NRK Meny
Normal

4-åring fikk synge med «The Boss»

«I'm waitin', waitin' on a sunny day» synger 4-åringen som onsdag ble dratt opp på scenen foran 30.000 tilskuere på Ullevaal stadion.

Bruce Springsteen

Her synger fire år gamle Hope på scenen med 'The Boss'.

Foto: Roar Grimsrud

«I'm waitin', waitin' on a sunny day
Gonna chase the clouds away
I'm waitin' on a sunny day»

Strofen tilhører sangen, med den lite overraskende tittelen Waitin' on a Sunny Day til «The Boss» Bruce Springsteen, som i disse dager spiller for fulle saler i Oslo.

4-åringen som synger heter Hope og er fra England.

Sang hele veien hjem

Ifølge moren var det første Hope (4) sa torsdag morgen: «I was on the stage with Bruce». Hun skal også ha overtalt moren til å spille rollen som Bruce Springsteen og synge sammen med henne på hele flyturen hjem.

På spørsmål om det var mulig å få jentungen i seng onsdag kveld svarer moren:

– Ja, hun fikk en kopp kakao og sovnet med en gang. Hun var veldig glad og fornøyd, men sliten etter en lang dag.

Filmet 4-åringen

Konserten på Ullevaal varte i over tre timer, og det var Jan Roar Grimsrud fra Notodden som filmet den imponerende opptredenen.

Bruce Spingsteen

Roar Grimsrud hadde ingenting å si på plasseringen under onsdagens konsert.

Foto: Jan Roar Grimsrud / Privat

– Jeg er på en del konserter og liker å filme litt. Nå han kom gående bort fant jeg frem telefon og begynte å filme, sier Grimsrud.

Han var på konsert med Springsteen for fjortende gang. Første gang var i Göteborg i 1985, men onsdagens opptreden var kanskje ekstra spesiell.

– Det var helt fantastisk, bedre enn forventet! sier han til NRK.

En halv million visninger

Grimsrud la ut videoen av 4-åringen på sin Facebook-side i går, og i skrivende stund har videoen nesten en halv million visninger og over 6000 har delt statusen.

Og det skal vise seg at det ikke bare er 4-åringen folk er interessert i.

– Plutselig har jeg fått over to hundre venneforespørsler. Hvorfor de legger til meg vet jeg ikke, ler Grimsrud.

Han satt med to PC-er, nettbrett og mobilen for å sikre seg «golden circle» billett, noe som viste seg å være en givende beslutning.

 • Imponert over datalagringsplaner

  Samferdelsminister Ketil Solvik-Olsen er imponert over planene til et gigantisk datalagringssenter i Skien. Han mener at disse planene vil gi et nasjonalt løft og at de møter de behovene multinasjonale selskaper har. Det sa han da han i dag besøkte Fossum gård i Skien.

 • 19-åring uskadd etter ulykke

  Den kvinnelige bilføreren slapp fra det uten skader etter utforkjøringa på Hovinvegen, men det er store skader på bilen. Hun blir nå avhørt, og ifølge politiet tyder mye på at hun kan ha duppet av.

 • Nytt flomvarsel

  NVE varsler ny flom- og jordskredfare i Telemark. Varselet kommer mens vannivået bare så vidt er på vei tilbake etter helgens flom. Det er ventet opptil 70 millimeter regn fra tirsdag morgen.

 • Utforkjøring på Hovinvegen

  En bil har kjørt av veien ved Holmevatn i Tinn. Det var bilføreren sjøl som meldte fra. Ambulanse og politi er på vei til stedet.