NRK Meny
Normal

Fortsatt alvorlig for 33-åring etter båtulykke

Skiensmannen som ble livstruende skadd etter båtulykken i Kragerø forrige helg, er fortsatt ikke utenfor livsfare.

Båtulykke i Kragerø

33-åringen som ble livstruende skadd etter den tragiske båtulykken i Kargerø forrige helg ligger fortsatt på sykehus med alvorlige skader.

Foto: Olsen, Geir / NTB scanpix

– Tilstanden hans er alvorlig, men stabil, sier etterforskningsleder i Telemark politidistrikt, Thor Erik Hegle til NRK.no.

Politiet vil ennå ikke uttale seg om årsaken til ulykken, men håper fortsatt å komme i kontakt med vitner. 34 år gamle Petter Hagen, og 32 år gamle Anne Elisabeth Larsen, begge fra Skien, mistet livet i ulykken.

– Etterforskningen er snart ferdig. Vi håper å kunne avhøre 33-åringen som ligger på sykehus, men foreløpig er ikke det mulig, sier Hegle.

Les også:

Taxibåtsjåfør Hans Edvard Olsen om båtulykken i Kragerø

SE VIDEO: Taxibåtkollega om båtulykken

Begraves i dag

Mannen og kvinnen ble meldt savnet etter at skjærgårdsjeepen de satt i kolliderte med en taxibåt utenfor Kragerø natt til lørdag.

Det var fire personer i skjærgårdsjeepen, og én i taxibåten. Mannen som var alene i den større båten, kom fysisk uskadd fra kollisjonen. Han skal ha utført førstehjelp på personen som er sendt til sykehus.

Ifølge politiet var det høy fart inne i bildet, og passasjerene hadde ikke redningsvester.

Petter Hagen (34) blir begravet i dag, mens 32 år gamle Anne Elisabeth Larsen begraves på tirsdag.

 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.

 • Skal satse på jenter

  Telemark fotballkrets styrker fokuset på jentefotball og ansetter tidligere landslagsspiller Trine Rønning. Rønning skal utvikle jentefotballen i Telemark, og jobbe for å få opp rekrutteringen. – Dette blir spennende. Jeg gleder meg veldig, sier hun.

  Trine Rønning
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK