NRK Meny
Normal

25-åring kjørte inn i autovernet

Motorsyklisten fikk ikke bremset i en sving på E134 mellom Notodden og Kongsberg, og havnet i autovernet.

Motorsykkelulykke på E134

En 25-åring fra Buskerud mistet kontrollen over motorsykkelen, og havnet i autovernet på E134 søndag ettermiddag.

Foto: Reidunn L Reinholdt

Det var like før klokken 15.00 søndag ettermiddag at politiet fikk inn melding om en ulykke på E134 mellom Notodden og Kongsberg. Ulykken skjedde på Meheia like ved Elgsjø.

Sjåføren av motorsykkelen er en 25-åring fra Buskerud, og han er kjørt til Drammen Sykehus. Mannen skal ha fått lettere skader.

Veien var stengt en stund søndag ettermiddag, da Falck skulle få motorsykkelen opp igjen på veien. Det opplyser operasjonsleder ved Telemark politidistrikt, Petter Hovet.

Nå går trafikken som normalt. Men politiet varsler at det kan være noe oljesøl på veien, og ber derfor sjåfører som kjører forbi ulykkesstedet om å være forsiktige.

 • Går ut som nummer 38

  Magnus Krog frå Høydalsmo hamna på 38.-plass i hopprennet i verdscupen i Klingenthal i Tyskland. Dermed går han ut tre minutt og ti sekund etter tyske Fabian Riessle. Langrennsdelen startar 13.45, og blir sendt direkte her.

 • Skal diskutere skule og energi

  I helga held Telemark Ap sitt årsmøte i Vrådal. Heildagsskule og EU sitt energisamarbeid er to av hovudsakene på årsmøtet, seier fylkesleiar Terje Aasland. Han vil også gjera greie for kvifor Ap vil stemme for mistillit til justisminister Listhaug.

  Terje Aasland (Ap) står foran en rød vegg
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Bygger ned lite dyrka mark

  I fjor vart det bygd ned berre 21 mål dyrka mark i Telemark. Det er det lågaste talet på ti år, viser tal frå fylkesmannen. Landbruksdirektør Helge Nymoen seier at tala syner at stadig fleire forstår verdien av å ta vare på dyrka mark.

  Overvik
  Foto: NRK/Stein Lorentzen