NRK Meny
Normal

25-åring funnet i god behold etter leteaksjon

Mannen som ble meldt savnet etter nyttårsfeiring ved Gautefall i Drangedal, er funnet i god behold.

Laster kart, vennligst vent...

25-åringen kom bort fra kamerater da de var på vei tilbake til en hytte ved Gautefall natt til fredag. Mannen ble meldt savnet like etter klokka 4. Mannskaper fra politi og Røde Kors lette etter ham med hunder.

Klokken 9 fredag morgen melder politiet at mannen er funnet i god behold like ved alpinsenteret.

– Han hadde tatt tilhold i et varmt skur og vært der i de timene han hadde vært borte fra kameratene. Han er nå kjørt tilbake til kameratene på hytta, sier operasjonsleder Marit Hynne i Sør Øst politidistrikt til NRK.

Havnet i bråk

Mennene var på en hytte i området og skulle gå tilbake fra afterski på Gautefall ved 3-tiden. Ifølge politiet hadde de vært i klammeri med noen, og bestemte seg for å gjemme seg, men etterpå fant de ikke igjen den ene av kameratene.

Politiet opplyste at den savnede var tynnkledd og at de var engstelige for at han var blitt skadd i slagsmålet.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen ble funnet like ved Gautefall skisenter.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.

 • Mistenkt for kjøring i ruspåvirket

  Politiet stoppet en bil Langangen sentrum etter de hadde fått flere meldinger om at bilen kjørte vinglete på veien. Politihelikopteret observerte bilen ved Moheim i Porsgrunn. Patruljen tok igjen bilen på gamle E18 og stanset bilen i Langangen sentrum.

 • Skremmende

  Vitner til ransforsøket på urmaker Saastad synes det er skremmende at noen forsøker seg på ran midt på lyse dagen. Sten Thorstensen, sier til NRK at han ble sint, og at han og to andre tok opp jakten, men at ranerne kom seg unna i en fluktbil.

  Forsøk på ran med øks urmaker Saastad
  Foto: Sigmund Bolme / NRK