NRK Meny

21-åring alvorlig skadd

En 21 år gammel mann ligger fremdeles innlagt på sykehus med alvorlige skader, etter arbeidsulykken i Høgås industripark på Notodden i går. Ifølge Bjørn Tore Hansen i Arbeidstilsynet skal mannen ha blitt klemt mellom en truck og et testbasseng da han brukte trucken, skriver TA. Tilsynet har ifølge avisa lagt ned forbud mot å bruke trucken til lignende arbeid, fram til etterforskningen er avsluttet.

  • Laster Twitter-innhold
  • Kvalifisering for Notodden

    Notodden gjorde jobben borte mot Byåsen med 0–1 seier, men dessverre for Notodden vant Nest-Sotra borte mot Hønefoss. Dermed ble det 2. plass og kvalifiseringsspill om opprykk for Notodden. I den kampen møter de Raufoss, som kom på 2. plass i sin avdeling.

  • Odd 2 tapte stort

    Det ble tennissifre i årets siste kamp i 2. divisjon for Odd 2, da de tapte 6–1 mot Fram Larvik. Dermed endte Odd 2 med 26 poeng i årets 2. divisjon, noe som var nok til å holde seg i divisjonen.

  • Dyr fyllekjøring

    En 49 år gammel mann fra Kragerø er dømt til å betale 87 000 kroner i bot etter å ha fyllekjørt. I tillegg til bota er mannen dømt til 15 dagers betinga fengsel, samt at han må klare seg uten førerkort i 14 måneder.