NRK Meny

20 års kamp er over

Tidligere tannlegeassistent Tordis Stigen Klausen fra Sauherad hadde aldri trodd at hun ville få erstatning for kvikksølvskadene hun har fått. Klausen sier til NRK at hun nå lettet over at 20 års kamp er over. Høyesterett slår fast at Klausen har krav på yrkesskadeerstatning. Klausen fikk erstatning i lagmannsretten, men Yrkesskadeforsikringsforeningen anket saken til Høyesterett.

Tordis Stigen
Foto: NRK
 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.