NRK Meny
Normal

17 åring til Odd

Odd Grenland har inngått en tre års proffkontrakt med 17 år gamle Marius Enger fra Porsgrunn.

Marius Lundeberg Enger
Foto: Joakim S. Enger

 Enger vil gå rett inn i A-stallen til Odd Grenland. Odd-direktør Lasse Hansen er svært fornøyd med kontrakten som nå er inngått.

- Marius er, og har vært en av de virkelig store talentene i Norge. Han har spilt flere kamper på aldersbestemte landslag, og er en spiller vi tror veldig på i fremtiden, sier Hansen.

En drøm som går i oppfyllelse

Lasse Hansen sier at de er svært godt fornøyd med at Enger valgte Odd, og sier laget har hatt en tradisjon i å få fram unge og gode talenter.

- At de velger å bli hos oss, setter vi veldig stor pris på, sier Hansen.

Enger sier at kontrakten med Odd Grenland er en drøm som nå har gått i oppfyllelse.

- Jeg hadde aldri trodd at dette kom til å skje så tidlig, og det er en veldig fin mulighet for meg til å utvikle meg videre, sier Enger.

Han sier at han nå håper å få sjans til å spille i løpet av sesongen, men vet at det er hard kamp om plassene på laget.

- Jeg tar det iallefall ikke som en selvfølge å få spille, sier Enger.

 • Lenger distriktssendinger på TV

  NRK forlenger distriktsendingene på TV. Fra og med førstkommende mandag blir sendingen før Dagsrevyen justert opp fra fem til ti minutter. Sendingen før Kveldsnytt består og den totale sendetiden er da tilbake på samme nivå som før omleggingen.

  Nytt selvkjørstudio på tv
  Foto: Petter Melsom / NRK
 • Framleis folk utan straum

  Onsdag morgon var 59 kundar fordelt på fire utan straum i Skagerak Nett sitt område i Telemark og Vestfold. Det er flest kundar utan straum i Larvik og Lardal. I Skien og Porsgrunn er fem kundar utan straum.

 • Siste runde med nedbør

  Laster Twitter-innhold
 • Vegen gjennom Åmotsdal er open

  Vegtrafikksentralen melder at fylkesveg 503 mellom Straume og Nutheim er open for trafikk igjen. Vegen har vore stengt på grunn av fare for ras.