NRK Meny
Normal

-Holder ikke å tape hederlig

–Vi var best de siste 75 minuttene, sier Odd trener Dag-Eilev Fagermo. Men Strømsgodset scoret to tidlige mål og vant 2-1 på Marienlyst.

Dag-Eilev Fagermo

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Foto: Ragnar Lurås / NRK

–Jeg er selvfølgelig skuffa. Vi starter dårlig. Mange av våre unge spillere virket stresset over at det var Marienlyst vi spilte på. Etter det får vi senket skuldrene, og de siste 75 minuttene så styrer vi kampen, sier Fagermo.

Strømsgodset scoret to ganger i løpet av de første 20 minuttene. Odd reduserte like før pause, men maktet aldri utlikne. Jone Samuelsen scoret Odds mål på hode, etter innlegg fra Elba Rashani.

–Klar hands

Dag-Eilev Fagermo mener Odd burde hatt straffe like før slutt.

–Det er en klar hands som burde vært dømt, sier Fagermo.

Et innlegg fra Elba Rashani traff en Strømsgodset-spiller i hånda, men dommer Per Ivar Staberg unnlot å blåse straffe.

–Vi skaper også flere andre sjanser. Det er bra, det er Marienlyst. Det er ikke mange andre lag som kommer til å spille sånn som vi gjorde her i dag, sier Odd-treneren.

–Jeg synes vi var gode. Men skal du være med på et nivå som Strømsgodset og Rosenborg så må du ha poeng i sånne kamper. Du kan ikke tape hederlig 2-1, sånn som vi gjør i dag, sier Dag-Eilev Fagermo.

 • – Har kontroll på brannen

  Brannen på Notodden er nå under kontroll, melder politiet i Telemark klokken 23.55 mandag. Det gjenstår mye etterslukking på stedet.

  Laster Twitter-innhold
 • Ikke kontroll på brann på Notodden

  Brannvesenet har fremdeles ikke kontroll på brannen på Notodden, som startet mandag kveld. – Enebolig og garasje er overtent, sier operasjonsleder Kim Stokke i Sørøst politidistrikt til NTB. Fire biler totalskadd. Det er ikke fare for spredning.

 • Reddet seg ut av brennende hus

  Brannen i en garasje på Notodden har spredd seg til eneboligen. Denne står nå i full fyr. De fire personene som var i huset har kommet seg uskadd ut.