NRK Meny
Normal

- Har sluttet å bli skuffa

Det er ikke satt av penger til Eidangertunnelen i statsbudsjettet.

Planene om ny strekning mellom Larvik og Porsgrunn stopper derfor opp.

Ny motorvei i Telemark er heller ikke nevnt i neste års statsbudsjettet.

- Jeg vil ikke si at det et løftebrudd, men det en utfordring, sier stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Terje Lien Aasland.

- Østfold har vunnet kampen

Ordfører i Porsgrunn, Øystein Beyer, sier at han har bestemt seg for å slutte å bli skuffa over at Eidangertunnelen ikke får penger.

Han sier at Telemark må innse at Østfold har vunnet kampen om jerbanekronene.

Spesialrådgiver i Vekst i Grenland Petter Ellefsen mener Telemark nå må vurdere å slutte å kjempe for Eidangertunnellen.

  • Påførte kraniebrudd med hammer

    En 28 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i et år og tre måneder for grov vold. 28-åringen har blant annet påført en annen person kraniebrudd med en hammer. Mannen må også betale 87 000 i oppreisning som følge av volden.

  • Scoret 32 mål - linkes til Odd

    Tobias Lauritsen i Pors scoret sitt syvende hattrick i 3-0 seieren borte mot Express i dag. Spissen har scoret 32 mål i årets serie og nå linkes ungutten til Odd, skriver PD.

  • Laster Twitter-innhold
  • Kvalifisering for Notodden

    Notodden gjorde jobben borte mot Byåsen med 0–1 seier, men dessverre for Notodden vant Nest-Sotra borte mot Hønefoss. Dermed ble det 2. plass og kvalifiseringsspill om opprykk for Notodden. I den kampen møter de Raufoss, som kom på 2. plass i sin avdeling.