NRK Meny
Normal

Ikke fort nok for Aksel

Aksel Lund Svindal hadde en middels dag i utforløypa i Val Gardena, og ligger på 26.-plass når 69 løpere har kjørt. Silvan Zurbriggen fra Sveits vant rennet.

Video Ikke fort nok for Lund Svindal

Se hele løpet til Aksel Lund Svindal her!

Aksel, som var tilbake etter det spektakulære fallet i fredagens super-G, var tydelig misfornøyd etter løpet sitt i målområdet.

Se hele resultatlisten her!

Nordmannen gjorde ingen store feil, men tapte likevel mye tid i den øverste delen av løypa.

I mål var han 1,85 sekunder bak sveitsiske Silvan Zurbriggen, som vant rennet noe overraskende.

Les også: Stygt fall i utforrennet (se video!)

En annen overraskelse, østerrikske Romed Baumann, gjorde sitt beste løp noensinne og ble nummer to - 0,06 sekunder bak Zurbriggen.

Veteranen Didier Cuche ledet lenge, men måtte se både Zurbriggen og Baumann foran seg på resultattavla. Dermed ble det tredjeplass på sveitseren, et tidels sekund bak lagkameraten Zurbriggen.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal