NRK Meny
Normal

Ikke fort nok for Aksel

Aksel Lund Svindal hadde en middels dag i utforløypa i Val Gardena, og ligger på 26.-plass når 69 løpere har kjørt. Silvan Zurbriggen fra Sveits vant rennet.

Video Ikke fort nok for Lund Svindal

Se hele løpet til Aksel Lund Svindal her!

Aksel, som var tilbake etter det spektakulære fallet i fredagens super-G, var tydelig misfornøyd etter løpet sitt i målområdet.

Se hele resultatlisten her!

Nordmannen gjorde ingen store feil, men tapte likevel mye tid i den øverste delen av løypa.

I mål var han 1,85 sekunder bak sveitsiske Silvan Zurbriggen, som vant rennet noe overraskende.

Les også: Stygt fall i utforrennet (se video!)

En annen overraskelse, østerrikske Romed Baumann, gjorde sitt beste løp noensinne og ble nummer to - 0,06 sekunder bak Zurbriggen.

Veteranen Didier Cuche ledet lenge, men måtte se både Zurbriggen og Baumann foran seg på resultattavla. Dermed ble det tredjeplass på sveitseren, et tidels sekund bak lagkameraten Zurbriggen.

Siste nytt

 • Kvinnelige hockeyspillere utestengt

  Seks kvinnelige hockeyspillere fra Russland er utestengt av den Den internasjonale komité, IOC, for å ha brutt dopingregelverket under Sotsji-OL. Spillerne diskvalifiseres fra OL i 2014 og utenges også fra OL på livstid.

 • – Norge imponerte ingen

  Selv om de norske håndballjentene vant klart på mandag, var ikke spanske Carmen Martin videre imponert. – Jeg synes ikke Norge er for raske og hurtige. Alle vet at Norge er et bra lag, men de imponerte ingen i kveld, sier Martin til Dagbladet.

  Carmen Martin
  Foto: Ben Curtis / AP
 • Knepent tap for Andersen

  Jørn Andersen sitt Nord-Korea gikk på sitt andre ettmålstap i østasiamesterskapet i fotball tirsdag, skriver NTB. Et selvmål gjorde at kampen mot nabo Sør-Korea endte 0-1. Tapet gjør at nordkoreanerne ikke har sjanse til å vinne mesterskapet.

  Jørn Andersen i Nord-Korea
  Foto: Lasse Evensen

Sendeplan

Kl. Program Kanal