Normal

– Jeg er veldig lei meg nå

Mats Zuccarellos bestekamerat, Carl Hagelin, forlater New York Rangers.

NHL/ NHL: Stadium Series-Press Conference

GODE KAMERATER: Svenske Carl Hagelin og Mats Zuccarello Aasen har blitt gode venner i tiden i New York.

Foto: Brad Penner / Reuters

– Jeg er veldig lei meg nå. Jeg mister jo bestekompisen min. Sånn er det i denne bransjen, men denne er tung å svelge, sier Zuccarello om byttehandelen til Nettavisen.

Under nattens NHL-draft, har Zuccarellos klubb New York Rangers byttet bort rettighetene til svenske Carl Hagelin, og skaffet seg isteden den amerikanske vingen Emerson Etem og et tidligere valg i draften.

Hagelin var en av profilene som deltok på Zuccarellos showkamp i Stavanger, og snakket i den forbindelse om hvordan det var å møte Zuccarello på sykehuset etter skaden han pådro seg i vår.

LES OGSÅ: – Vi gråt da vi så Zucca

Hagelins kontrakt med Rangers gikk ut denne sommeren og Rangers ville trolig hatt problemer med å betale svensken det han ønsket i lønn, grunnet lønnstaket i ligaen. Derfor har de nå gitt Anaheim Ducks muligheten til å signere ham, samt valg nummer 59 og 179 i draften.

Rangers på sin side får i tillegg til Etem muligheten til å velge som nummer 41.

Laster Twitter-innhold

Zuccarello har lagt ut en hilsen til sin svenske venn på Instagram.

– Jeg kommer til å savne deg så mye, men lykke til på strendene i California. Gutta i blått, for evig, skriver han på sin Instagram-profil.

Laster Instagram-innhold

Siste nytt

 • Vålerenga fortsatt uten poengtap

  Storhamar topper tabellen etter å ha vendt til 3-2-seier i mjøsderbyet mot Lillehammer, mens Vålerenga er eneste lag uten poengtap i eliteserien. Oslolaget slo nemlig kort Sparta 3-0 i Furuset Forum.

  Lindström
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Helleland vil røyste mot Russland

  Wadas visepresident Linda Hofstad Helleland skriv i ei fråsegn at ho kjem til å røyste mot at Russland blir tekne inn igjen som Wada-medlem, slik kontrollkomiteen CRC tilrår, melder insidetgegames.biz.

  Wada skal avgjere saka på sitt styremøte torsdag.

  Barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland
  Foto: Lotte Olsen Jessa / NRK
 • Viking sleit seg til siger

  Viking er framleis på kurs mot opprykk, men det var berre så vidt det heldt mot Notodden. Tommy Høiland gav Viking leiinga midt i første omgang, men Gaston Salasiwa utlikna.

  Axel Andersson gav Viking sigeren i kampens nest siste speleminutt. Viking er dermed på tredjeplass, berre målskilnaden bak Mjøndalen og tre poeng bak Aalesund.

Sendeplan

Kl. Program Kanal