NRK Meny
Normal

Zuccarello ute på ubestemt tid

New York Rangers vet ikke hvor lenge de må klare seg uten Mats Zuccarello (27). I verste fall kan sesongen være over.

Mats Zuccarello Aasen

Mats Zuccarello Aasen fikk en puck i hjelmen i den femte og siste kampen mot Pittsburgh Penguins natt til lørdag norsk tid. Nå kan resten av sesongen ryke for nordmannen.

Foto: BRUCE BENNETT / Afp

– Zuccarello er ute på ubestemt tid med en skade på overkroppen, skriver New York Rangers på sin offisielle Twitter-konto mandag kveld.

Laster Twitter-innhold

Mats Zuccarello måtte forlate isen da et skudd fra lagkamerat Ryan McDonagh traff ham i hjelmen i den femte og siste kampen mot Pittsburgh Penguins natt til lørdag norsk tid.

Sykehus

Ifølge NBC skal det trolig være snakk om en hjernerystelse for nordmannen. New York Post skriver at nordmannen har tilbrakt minst én av de to siste nettene på sykehus.

I verste fall kan resten av sesongen ryke for Rangers-spilleren, som etter en god sesong har blitt skadd på verst mulig tidspunkt.

– Savnet

Rangers stjernekeeper, Henrik Lundquist, har sagt at det vil være et tap for laget dersom de må klare seg uten nordmannen fremover.

– Han bidrar med mye energi og kan åpne opp en kamp med pasningene sine. Det kommer vi til å savne. Han er helt klart en viktig spiller for dette laget, men vi vet ikke når han kommer tilbake, sa Lundquist ifølge New York Post etter at «Zucca» ble skadet.

New York Rangers er videre til kvartfinalene i sluttspillet etter å ha vunnet 4-1 i kamper over Pittsburgh. I neste runden venter enten byrival New York Islanders eller Washington Capitals.

Rangers Flyers Hockey Mats Zuccarello

Mats Zuccarello har hatt en god sesong i NHL, og det er nok uheldig for New York Rangers at de mister nordmannen nå som de er i sluttspillet i Stanley Cup.

Foto: Matt Slocum / Ap

Siste nytt

 • Warriors kriget seg videre

  Golden State Warriors er videre til neste runde i NBA-sluttspillet etter 99-91-seier over San Antonio Spurs natt til onsdag. Warriors vant 4–1 i kamper, og møter nå New Orleans Pelicans.

  Philadelphia 76ers tok seg også videre i natt.

  Klay Thompson (11) celebrates after making a basket in front of forward Kevin Durant (35) and forwar
  Foto: Kyle Terada / Reuters
 • Norsk trener til sveitsisk toppklubb

  Dan Tangnes (39) ble onsdag presentert som ny hovedtrener for den sveitsiske hockeyklubben EV Zug. De ble nummer to i grunnspillet forrige sesong, men røk ut i første runde av sluttspillet.

  – Jeg håper vi kan skape gode minner sammen, sier Tangnes.

  Dan Tangnes
  Foto: EV ZUG
 • Glassverket trekker elitelaget

  Håndballklubben Glassverket har spilt i eliteserien denne sesongen, men rykket ned og skulle i utgangspunktet spille i 1. divisjon neste sesong. Slik blir det likevel ikke, da forslaget om å trekke laget fikk flertall på tirsdagens årsmøte, skriver Drammens Tidende. Klubben ønsker å beholde lagene i andre- og fjerdedivsjon.

  Line Bjørnsen hos Glassverket
  Foto: Per Håkon Solberg / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Ranheim - Brann og Stabæk - Start
Mesterligaen: Semifinale Bayern München - Real Madrid