Zuccarello tilbake på isen

Comebacket nærmer seg for Mats Zuccarello Aasen, som mandag trente på is for første gang siden han skadet seg i april.

Rangers Flyers Hockey Mats Zuccarello

COMEBACK? Zucca er tilbake på isen, men det er ennå uklart når han kan bli en del av laget.

Foto: Matt Slocum / Ap

Det var under en frivillig trening mandag morgen at Zucca tok på seg fullt hockeyutstyr og inntok isen sammen med en del av lagkameratene sine.

Mats Zuccarello Aasen har vært ute av laget siden han pådro seg en hjernerystelse da han fikk pucken i hodet 25. april, men forrige uke ble det bekreftet at han var tilbake i lett trening, og nå er han altså også på isen i fullt utstyr. Det skriver NYRangersblog.com.

Laster Twitter-innhold

Rangers slet lenge i Zuccarellos skadefravær, men snudde serien mot Washington Capitals til seier etter å ha ligget under med 3-1 i kamper.

Sier så lite som mulig

Imens ble det spekulert vilt rundt skadefraværet, og enkelte mente å ha hørt at hockeykarrieren var truet, og at han slet med å si sitt eget navn.

I semifinalen spiller Rangers nå mot Tampa Bay Lightning, og Zuccarellos lag vant den første kampen. Andre kamp spilles mandag kveld norsk tid.

Rangers bekreftet også selv Zuccarellos treningsøkt, men sier at det ikke er noen endring i hans skadesituasjon. Samtidig har klubbene i NHL en kultur som tilsier at de er svært tilbakeholdne med hva de forteller om stader.

– Om det er kjent at en spiller er skadet i for eksempel skulderen, vil motspillerne gå etter skulderen. Derfor ønsker ikke klubben å si noe, sa Espen «Shampo» Knutsen til NRK for to uker siden.

Laster Twitter-innhold

Sportsnyheter

Joshua King slo tilbake etter marerittår: – Følte jeg hadde noe å bevise

Det er gått ti måneder siden Joshua King sist scoret et mål. Mot gamleklubben Everton slo han skikkelig tilbake og ble matchvinner med et hat trick.

Siste nytt

 • Hofstad første kvinnelige EM-vinner

  17 år gamle Sunniva Hofstad hadde full kontroll og vant et overlegent EM-gull i 75-kilosklassen i amatørboksing.

  Hun møtte greske Vasilik Stavridou i finalen, og ledet klart inn til siste runde. Da måtte grekeren ta telling, og med 40 sekunder igjen på klokka stoppet dommerne kampen.

  Hofstad er tidenes første norske kvinnelige europamester i amatørboksing på juniornivå.

 • Foden herja då City vann

  Phil Foden viste at forma er inne då Manchester City slo Brighton 4–1 laurdag kveld.

  I løpet av den første omgangen teikna han seg på skåringslista to gongar, og sørga for at eit sterkt Manchester-lag kunne cruise mot siger allereie ved pause. Ilkay Gündogan skåra Citys første mål.

  Ei sein straffeskåring frå Alexis Mac Allister tende likevel eit lite håp for Brighton, men det blei endeleg blåst ut av Riyad Mahrez fem minutt på overtid.

  Dermed klatra Manchester City opp på 2.-plass i Premier League, to poeng bak Chelsea.

  Phil Foden
  Foto: PETER CZIBORRA / Reuters
 • Ohi-dobbel mot gamleklubben

  De tidligere Stabæk-spillerne Ola Brynhildsen og Ohi Omoijuanfo senket Stabæk på Nadderud da Molde vant 3-0 lørdag i Eliteserien. Molde leder nå serien.

  1-0 kom etter 17 minutter, etter at Omoijuanfo spilte ut venstre til Brynhildsen, som slo inn. Ivan Mesik klarte på klønete vis å klarere ballen i eget mål.

  Og fire minutter ut i den andre omgangen var rollene snudd. Brynhildsen spilte Ohi alene med Marcus Sandberg i Stabæk-målet, og Eliteserie-toppscoreren var iskald da han satte inn sitt 23. mål for sesongen.

  Seks minutter før slutt fastsatte spissen resultatet til 3-0. Storseieren kom til tross for at Molde spilte med en mann mindre i 55 minutter etter at Birk Risa fikk sitt andre gule etter 35 minutter. I tillegg bommet Omoijuanfo på straffe etter 66 minutter.

  Seieren gjør at Molde nå leder Eliteserien på bedre målforskjell enn Bodø/Glimt. Serieledelsen får Molde låne i minst ett døgn. Dersom Glimt tar poeng borte mot Strømsgodset søndag, er Kjetil Knutsen og co. serieledere igjen.

  Eliteserien fotball 2021 Stabæk - Molde
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal