NRK Meny
Normal

Zuccarello tilbake på isen

Comebacket nærmer seg for Mats Zuccarello Aasen, som mandag trente på is for første gang siden han skadet seg i april.

Rangers Flyers Hockey Mats Zuccarello

COMEBACK? Zucca er tilbake på isen, men det er ennå uklart når han kan bli en del av laget.

Foto: Matt Slocum / Ap

Det var under en frivillig trening mandag morgen at Zucca tok på seg fullt hockeyutstyr og inntok isen sammen med en del av lagkameratene sine.

Mats Zuccarello Aasen har vært ute av laget siden han pådro seg en hjernerystelse da han fikk pucken i hodet 25. april, men forrige uke ble det bekreftet at han var tilbake i lett trening, og nå er han altså også på isen i fullt utstyr. Det skriver NYRangersblog.com.

Laster Twitter-innhold

Rangers slet lenge i Zuccarellos skadefravær, men snudde serien mot Washington Capitals til seier etter å ha ligget under med 3-1 i kamper.

Sier så lite som mulig

Imens ble det spekulert vilt rundt skadefraværet, og enkelte mente å ha hørt at hockeykarrieren var truet, og at han slet med å si sitt eget navn.

I semifinalen spiller Rangers nå mot Tampa Bay Lightning, og Zuccarellos lag vant den første kampen. Andre kamp spilles mandag kveld norsk tid.

Rangers bekreftet også selv Zuccarellos treningsøkt, men sier at det ikke er noen endring i hans skadesituasjon. Samtidig har klubbene i NHL en kultur som tilsier at de er svært tilbakeholdne med hva de forteller om stader.

– Om det er kjent at en spiller er skadet i for eksempel skulderen, vil motspillerne gå etter skulderen. Derfor ønsker ikke klubben å si noe, sa Espen «Shampo» Knutsen til NRK for to uker siden.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Singh klar for Sarpsborg

  Den tidligere VIF-profilen Harmeet Singh er tilbake i norsk fotball. Midtbanespilleren signerte i dag en 1,5-årskontrakt med Sarpsborg.

  – Sarpsborg 08 har et lag der alle gir alt for hverandre. Et tøft og robust lag, sier Singh til sarpsborg08.no.

  Harmeet Singh
  Foto: Sarpsborg 08
 • Birkeland går stafetten

  Lars Helge Birkeland går inn på stafettlaget, sammen med brødrene Bø og Emil Hegle Svendsen. Det betyr at Erlend Bjøntegaard er vraket, til tross for at Bjøntegaard blant annet havnet på en kanonsterk femteplass på 10km sprint tidligere i OL.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skiskyting menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Positiv b-prøve for Krusjelnitskij

  Aleksandr Krusjelnitskijs b-prøve viser spor av meldonium. Det bekrefter Russlands olympiske komite i en pressemelding. Krusjelnitskij spilte for OURs lag i mixed curling, som tok bronse.

  Hvis laget nå diskvalifiseres, blir det norsk bronse.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Mester mot legende i vintersport