«Zucca»: – Kan ikke sette oss ned og sutre

NEW YORK/OSLO (NRK.no): Mats Zuccarello Aasen (26) var endelig tilbake i Madison Square Garden, men New York Rangers skuffet hjemmefansen og tapte 0-2 for Montreal Canadiens.

Zucca

Douglas Murray (t.v.) og Montreal ødela festen for New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen i sesongdebuten på hjemmebane.

Foto: Kathy Willens / Ap
Zucca

Her er Mats Zuccarello Aasen i nok en duell med Douglas Murray i Madison Square Garden.

Foto: Kathy Willens / Ap

– Det er en jevn kamp. Det går frem og tilbake. De scorer på sine sjanser og vi scorer ikke. Da blir det tap, da, sier Mats Zuccarello Aasen til NRK.no.

Zuccarellos lag åpnet sesongen med ni strake bortekamper mens Madison Square Garden avsluttet en omfattende ombygging.

70 prosent tap

«Roadtripen» ga seks tap og kun tre seirer. Etter mandagens nederlag står NY-laget med sju tap på ti kamper.

Mot Canadiens fikk den norske ishockeyproffen spille 13.49 minutter. Han hadde to skudd på mål. Zuccarello var ikke på isen ved noen av scoringene.

– Jeg følte det gikk helt greit, men samtidig helper ikke det noe, sier nordmannen.

Strålende Montreal-keeper

Etter en målløs første periode ga Tomas Plekanek gjestene ledelsen med tre og et halvt minutt igjen av midtperioden. Snaut tre minutter før full tid økte Alex Galtsjenjuk til 2-0 for Canadiens.

Han styrte inn pucken med skøyten, men dommerne godkjente målet etter å ha sett på episoden i reprise.

Vertene hadde likevel nok av sjanser til å ta med seg poeng, men en bunnsolid reservekeeper i Peter Budaj reddet alle de 27 skuddene på mål, skriver New York Post.

– Vi trenger en seier, så vi får samle oss igjen. Vi kan ikke sette oss ned og sutre nå. Det kommer flere kamper, sier Zuccarello.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal