Zuccarello scoret igjen

Mats Zuccarello fikk drøyt 16 minutter på isen og scoret målet som sendte Minnesota Wild i ledelsen da laget slo San Jose Sharks 3-2 i NHL natt til lørdag.

Nordmannen har dermed notert seg for tre mål på de to siste kampene.

Mats Zuccarello
Foto: Craig Lassig / AP

Siste nytt

 • Åpner disiplinærsak mot utbrytere

  Det europeiske fotballforbundet skal etterforske Barcelona, Real Madrid og Juventus for klubbenes rolle i de havarerte planene om en europeisk superliga.

  Uefa bekrefter selv onsdag at det er opprettet disiplinærsak mot de tre klubbene, og at en gruppe inspektører i tiden som kommer skal se nærmere på saken.

  Supporter imot superliga
  Foto: JUSTIN TALLIS / AFP
 • Karanteneregler kan stoppe OL-håp

  Norges beste rifleskyttere kan komme til å stille i Tokyo-OL uten å ha konkurrert internasjonalt siden september 2019. Karanteneregler skaper trøbbel.

  21. mai skal Norges beste skyttere etter planen sette seg på flyet til Kroatia for å delta i EM. Mesterskapet er en viktig konkurranse i forberedelsene til OL og i tillegg en mulighet til å sikre nye kvoteplasser til sommerlekene i Japan.

  I øyeblikket hefter det imidlertid betydelig usikkerhet rundt om Norge i det hele tatt deltar. Det har sammenheng med regjeringens nye innreiseregler. De fastslår at alle reisende fra EØS- og Schengen-området, også norske statsborgere, må i hotellkarantene ved ankomst til Norge.

  Kroatia tilhører ikke Schengen, hvilket betyr at de nye reglene rammer skytternes EM-tur. (NTB)

  Norske skyttere
 • Van Dijk dropper EM

  Liverpool-forsvarer Virgil van Dijk er ikke aktuell for spill for Nederland under EM-sluttspillet i sommer. Han har vært ute med en kneskade siden oktober. Det opplyser nederlenderen selv i et intervju på Liverpools hjemmesider.

  – Jeg føler fysisk at den riktige avgjørelsen er å ikke delta i EM, men å konsentrere meg om den siste fasen i rehabiliteringen gjennom sommeren, sier van Dijk.

  Skaden i kneet oppstod da han ble brutalt taklet av Everton-målvakt Jordan Pickford og fikk ødelagt fremre korsbånd i høyrekneet i en Premier League-kamp i oktober. Nederlenderen ble operert og har siden vært i opptrening.

  Van Dijk
  Foto: Laurence Griffiths / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal