NRK Meny

Zuccarello på linje med Liv Ullmann

NHL-proffen Mats Zuccarello Aasen tildeles en norsk-amerikansk pris for sin innsats på isen i verdens tøffeste ishockeyserie, skriver TV 2.

Det er Norwegian-American Chamber of Commerce (NACC) som står bak prisen. Den deles ut til personer som har gjort noe spesielt som har forsterket båndet mellom Norge og USA.

Tidligere har blant andre Bjørn Dæhlie, Liv Ullmann, Grete Waitz, Leif Ove Andsnes og Stargate fått prisen.

27-åringen skal motta prisen under en seremoni i New York 6. november.

Zuccarello Aasen i intervju med NRK
Foto: NRK

Siste nytt

 • Beskyldes for å ha dopet hundene

  Ledelsen for Iditarod-løpet i Alaska i USA anklager Dallas Seavey, som har vunnet løpet fire ganger, for å ha dopet hundene sine. Selv nekter 30-åringen for å ha gitt forbudte stoffer til dem i årets løp, og han har trukket seg fra neste års løp i protest.

  Dallas Seavey
  Foto: Mark Thiessen / AP
 • New York Rangers tapte igjen

  Mats Zuccarello og New York Rangers gikk på nok en smell da de tapte 1-4 mot San Jose Sharks natt til tirsdag. Lørdag fikk Rangers en kjærkommen opptur med en 4-2-seier, men mandag ble det nytt tap. Laget har nå tapt åtte av sesongens ti kamper.

  Feiret scoring
  Foto: Adam Hunger / Ap
 • Ronaldo ble årets spiller

  Cristiano Ronaldo ble kåret til årets spiller under FIFAs prisutdelingsgalla i London mandag. Real Madrid-stjernen har vunnet priser på løpende bånd de siste sesongene. Mandag stakk han av med en ny gjev utmerkelse – i kamp med Barcelonas Lionel Messi og Paris Saint-Germains Neymar.

  FBL-FIFA-AWARDS
  Foto: GLYN KIRK / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM-kvalifisering fotball, kvinner: Nederland - Norge
4-4-2 VM-kvalifisering fotball kvinner: Nederland - Norge
VM-kvalifisering fotball: Nederland - Norge