Hopp til innhold

Zuccarello med assist i suveren Wild-seier

Winnipeg Jets måtte se seg slått hele 1-6 av Mats Zuccarellos Minnesota Wild onsdag. Nordmannen noterte seg for assist til lagets fjerde mål.

Zuccarello var sammen med Matt Boldy involvert i forarbeidet til målet som Kirill Kaprizov sto for etter 28 sekunder i tredje periode. Kaprizov plukket opp returen på sitt eget skudd og satte pucken i målet til gjestene fra Canada.

Boldy sto selv for det avsluttende målet etter 9.46 i siste periode, i tillegg til å notere seg for enda en assist. Det var Marcus Foligno som ble kampens mestscorende, med to nettkjenninger.

Zuccarello har nå 18 målpoeng på 19 kamper denne NHL-sesongen, fordelt på seks mål og tolv assists. (NTB)

NHL: Minnesota Wild at Seattle Kraken
Foto: Joe Nicholson / Reuters

Sportsnyheter

Infantino møtt med massiv pipekonsert: – Klar beskjed

Fifa-president Gianni Infantino ble møtt med høylytt buing under VM-kampen mellom England og Wales.

Siste nytt

 • Svenske avgjorde målfest for Seattle Kraken

  Det var nær umulig å skille NHL-lagene Los Angeles Kings og Seattle Kraken i tirsdagens kamp. Kraken vant til slutt 9-8 i forlengning.

  Med det er Seattle Kraken, som ble startet i 2021, oppe i seks strake seirer for første gang i klubbens historie. Svenske André Burakovsky fikk æren av å sette inn det avgjørende målet i overtall to minutter og åtte sekunder inn i overtiden.

  9-8-kampen er NHLs mest målrike denne sesongen, men kamper med så mange mål er ikke så uvanlig i verdens beste ishockeyliga som man kanskje skulle tro. Sist det ble scoret 17 mål i en kamp, var i Toronto Maple Leafs' 10-7-seier over Detroit Red Wings i februar. (NTB)

  Kraken Kings Hockey
  Foto: Mark J. Terrill / AP
 • Berntsen og Mol tapte i Australia

  Mathias Berntsen og Hendrik Mol tapte i strake sett for hjemmeduoen Mark Nicoladis og Izac Carracher i den første kampen av verdensserieturneringen i Australia.

  Det norske paret måtte tåle 19-21-tap i begge sett onsdag morgen norsk tid. Dermed har de fått en skjev start på puljespillet før de møter franske Arnaud Gauthier-Rat og Youssef Krou og den engelske tvillingduoen Joaquin og Javier Bello i annen og tredje kamp torsdag.

  De to beste lagene går videre til cupspillet. Dermed er det norske paret trolig avhengig av å vinne sine to neste kamper.

  Norges toppduo Anders Mol og Christian Sørum er ikke med i Australia. (NTB)

  2022 European Championships - Beach Volleyball
  Foto: MICHAELA REHLE / Reuters
 • Tok rekord fra Wayne Gretzky

  Washington Capitals målmaskin Alexander Ovetsjkin har skrevet seg inn i NHLs rekordbøker – på bekostning av legenden Wayne Gretzky.

  Med to mål mot Vancouver Canucks tirsdag overtok Ovetsjkin rekorden for antall scorede bortemål gjennom alle tider.

  Med 403 mål i karrieren på borteis passerte han Wayne Gretzky med ett mål. Totalt har russeren 793 mål i NHL. Der har Gretzky rekorden med god margin med 894 mål.

  Wayne Gretzky regnes som en av de aller beste ishockeyspillerne gjennom tidende. Han spilte for flere klubber i NHL fra 1979 til han la opp i 1999. (NTB)

  Capitals Canucks Hockey
  Foto: DARRYL DYCK / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste