Hopp til innhold

Zuccarello havnet i sin første NHL-slåsskamp

New York Rangers startet sesongen sterkt med seier over St. Louis Blues. Samtidig skjedde det noe uvanlig. Mats Zuccarello Aasen havnet i slåsskamp.

Rangers Blues Hockey

T.J. Oshie fikk den tvilsomme æren av å bli den første som havnet i slåsskamp med Mats Zuccarello Aasen i NHL. Slik så det ut da nordmannen og St. Louis Blues-spilleren havnet i tottene på hverandre.

Foto: AP Photo/Tom Gannam

HKO-HKN-SPO-NEW-YORK-RANGERS-V-CHICAGO-BLACKHAWKS

Aasen fikk omtrent 14 minutter på isen i sesongens første kamp. Her klemmer han en av Rangers´målscorere, Marek Hrivi.

Foto: JONATHAN DANIEL / Afp

St. Louis Blues - New York Rangers 2-3

– Da har jeg unnagjort den første slåsskampen. Forhåptenligvis blir det den første og den siste, sier Mats Zuccarello Aasen til MTG Networks.

Knuffing og slåsskamper er ikke uvanlig i ishockey, men nordmannen er ikke akkurat kjent for temperamentet sitt. Han er sjelden involvert når det oppstår slike situasjoner på isen.

– Ting bare skjedde

I den tredje perioden mot St. Louis Blues skjedde det imidlertid noe som fikk Aasen til å tenne på alle pluggene. Han og gjestenes T.J. Oshie var i duell og ble såpass irriterte at de rett og slett begynte å denge løs på hverandre.

Dommeren lot de to holde på noen sekunder, og Aasen mistet hjelmen sin før slåsskampen til slutt ble avbrutt.

Etter seieren var de fleste mediene opptatt av hva som fikk begeret til å renne over for Aasen.

– Jeg vet ikke helt hva det var, ting bare skjedde. Det ble litt for mye tid i utvisningsboksen i dag. Jeg kommer ikke til å gjøre noen levevei av dette, sier Aasen med et smil.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NHL/ NHL: New York Rangers at St. Louis Blues

Rick Nash sto for både den første og den avgjørende scoringen mot St. Louis Blues. Her feirer han med lagkameratene.

Foto: Jasen Vinlove / Reuters

Spennende avslutning

Aasen noterte seg for rundt 14 minutter på isen, men hadde ingen målpoeng da St. Louis Blues ble slått i serieåpningen.

– Vi vant og det er det viktigste. Det er godt å ha fått en så god start. De er et tøft lag å spille mot og isen var ikke den beste. Det ble ikke så mye finspill, men vi var gode i forsvar, sier han.

Rangers hadde stort sett et lite overtak i kampen. De ledet til det gjensto ti minutter, men da tok plutselig kampen en ny vending. Vladimir Tarasenko utlignet for hjemmelaget og Rangers måtte hente nye krefter for å sikre seieren.

To minutter før slutt lykkes de da Rick Nash feide inn Rangers tredje scoring for kvelden, noe som fastsatte resultatet til 3-2 til gjestene.

Nash scoret også 1-0-målet for Rangers bare noen få minutter ut i første periode. Rangers´ andre målscorer var Marek Hrivi.

Sportsnyheter

gLcod8jQhBs

Sendte rørende hilsen til sin avdøde datter: – Det ble en spesiell dag

27. november er en dato Luis Enrique aldri glemmer. Søndagens kamp mot Tyskland fikk derfor en svært spesiell ramme for Spania-treneren.

Siste nytt

 • Skandalescener i tyrkisk fotball: Ble angrepet med hjørneflagg

  Et brennhett derby mellom Göztepe og Altay i den tyrkiske andredivisjonen i fotball søndag, ble stoppet etter bare 20 minutter.

  Det skjedde etter at fyrverkeri ble skutt mot den ene langsiden, og en supporter skal ha fått brannskader som følge av det.

  En annen supporter hadde lyktes i å ta seg inn på banen, for å deretter gå løs mot Altays keeper Evrim Özenç med et hjørneflagg. Video fra kampen viser at han ble slått i hodet.

  Både supporteren og keeper Özenç fikk umiddelbart hjelp av helsepersonell, før de ble ført fra stadion i ambulanse.

  – Det er flaut. Jeg kan ikke si noe annet, sier Altays klubbpresident om scenene, ifølge Sabah.

  Kampen ble avbrutt, og vil spilles fra 20 minutter på et seinere tidspunkt.

  Göztepe og Altay. Keeper angrepet med hjørneflagg
  Foto: Skjermdump @gchahal / Twitter
 • Neuer om fornyet håp: – Lettelse

  Tyskland-kaptein Manuel Neuer omtaler det som en lettelse at laget fortsatt har mulighet til å avansere til cupspillet i fotball-VM.

  Premissene foran siste runde i puljespillet er klare. Tyskland er avhengig av seier over Costa Rica, samt at Japan ikke slår Spania.

  – Det viktigste er at vi fortsatt er i live. Vi har kun innflytelse på å ta tre poeng mot Costa Rica, sa Neuer, ifølge Ritzau.

  Spania leder gruppen foran siste runde. Om Tyskland slår Costa Rica holder det med uavgjort mot Japan for å ta gruppeseieren.

  WCup Spain Germany Soccer
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Poengløs Zuccarello i Wilds 4-3-seier over Coyotes

  Det ble ingen målpoeng for Mats Zuccarello da Minnesota Wild vant 4-3 over Arizona Coyotes på hjemmeis i NHL søndag kveld.

  Dermed slo Wild tilbake etter fredagens forsmedelige 3-4-tap for Toronto Maple Leafs. Da både scoret og assisterte Zuccarello til ingen nytte.

  Nordmannen står med 20 målpoeng på 21 kamper denne sesongen.

  Kirill Kaprizov sendte vertene i ledelsen åtte minutter inn i første periode etter pasning fra Joel Eriksson. Sam Steel doblet Wilds ledelse i andre periode, før Nick Schmaltz reduserte for Coyotes.

  36 sekunder inn i tredje periode økte Jared Spurgeon Wilds ledelse, før Matthew Boldy la på til 4-1 etter pasning fra Kaprizov.

  Lawson Crouse reduserte til 4-2, tre minutter før full tid, før Janis Jerome Moser virkelig gjorde det spennende da han satte inn 4-3-målet. Men det ble med det for gjestene som til slutt måtte se seg slått. «Zucca» fikk 19.22 minutter på isen.

  Søndagens kamp var Wilds femte kamp på rad hjemme De skal spille ytterligere to på hjemmeis før neste bortetur. Edmonton Oilers venter i neste kamp 2. desember. (NTB)

  Coyotes Wild Hockey
  Foto: Stacy Bengs / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Derfor er Qatar-VM omdiskutert 02:43
Neste