Zuccarello fortsetter storspillet

Mats Zuccarello Aasen er ikke mindre het på hockeymarkedet etter OL. Lørdag hadde han tre assists da Modo slaktet Färjestad.

Mats Zuccarello Aasen
Foto: Cornelius Poppe / Scanpix

Kampen endte hele 10-3 til Modo.

Nordmannen leverte et solid OL for Norge og skal være i kikkerten til flere klubber i NHL.

Storseieren er imidlertid til liten nytte, ettersom Luleå og Frolunda foran på tabellen vant sine kamper. De tre lagene kjemper om å komme blant de åtte beste som går til sluttspillet Luleå og Frolunda har 69 poeng, mens Modo har 65.

Det gjenstår seks serierunder før kampen om SM-tittelen tar til.Luleå slo serietoer Linkoping med Martin Laumann Ylven på laget, mens Frolunda med Mathis Olimb og Martin Røymark tok en sterk borteseier over Mads Hansens Brynas.

Hektisk for OL-gutta

Det er hektiske dager for OL-farerne. Både Peter Forsberg og de norske landslagsspillerne med Mats Zuccarello Aasen i spissen var tilbake.

Anders Bastiansen i Färjestad var nest sist på pucken da Karlstad-laget reduserte til 2-7 i lørdagens kamp.

Ettersom både Norge og Sverige allerede har reist hjem fra Vancouver har gutta plenty med tid til å få med seg OL-finalen mellom Canada og USA. Finalelagene spilte i samme gruppe som Norge.

Finalen er det siste øvelsen i OL 2010.

Siste nytt

 • Fortsatt treningsnekt i Viken

  Helsedirektoratet viderefører tiltaksnivå A fram til 25. april for 20 kommuner i Viken.

  Det betyr for toppidrettens del at det ikke tillates fellestreninger i disse kommunene i de neste 14 dagene om det ikke blir gitt unntak.

  Tiltaksnivået videreføres i kommuner med høyest smittetrykk, som i Bærum, Drammen, Lillestrøm og Sarpsborg. Det betyr for eksempel at det ikke gis rom for at eliteserieklubbene Stabæk, Strømsgodset, Mjøndalen, Lillestrøm og Sarpsborg kan starte å trene igjen før tidligst 25. april.

  Tiltaksnivå A videreføres også i kommunene Asker, Eidsvoll, Enebakk, Fredrikstad, Gjerdrum, Lier, Lørenskog, Moss, Nannestad, Nes, Nordre Follo, Rakkestad, Rælingen, Råde, Ullensaker og Ås.

  Torsdag ble det kjent at Odd kunne starte å trene i Skien fra i går, og fra mandag kan også Sandefjord og Bodø/Glimt starte å trene igjen.

  d
  Foto: Terje Pedersen / Terje Pedersen
 • Hovland reddet seg inn

  Golfproffen Viktor Hovland så ut til å ryke ut av den prestisjefylte Masters-turneringen i Augusta, men hentet seg inn og klarte cuten.

  Hovland er nå på delt 17.-plass i turneringen på den ærverdige golfbanen. Han endte dagen ett slag under par.

  ire8BU1YSJI
  Foto: Kevin C. Cox / AFP
 • Hege Riises lag tapte

  Englands landslagskvinner tapte 3-1 for Frankrike i ein privatkamp i Caen fredag. Frankrike leia 2-0 før Fran Kirby gav Hege Riises lag håp med si straffescoring. Men like før slutt sikra heimelaget sigeren.

  Riise og England skal møte Canada tysdag.

  Hege Riise
  Foto: Stephane Mahe / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal