NRK Meny
Normal

«Zucca» viste form før sluttspillet: – Nå kan alt skje

Mats Zuccarello Aasen sendte avgårde en målgivende pasning i lørdagens Rangers-kamp, og viste at han er klar til å prestere også når sluttspillsalvoret setter i gang i NHL.

Mats Zuccarello Aasen

Mats Zuccarello Aasen vartet opp med en målgivende pasning da NY Rangers vant siste kamp før sluttspillet.

Foto: Höök, Pontus

Rangers sikret sluttspillplassen i NHL i nest siste runde, men kjempet fortsatt for bedre seeding i sluttspillet da grunnspillets siste kamp ble spilt lørdag kveld.

Fjorårsfinalist New Jersey Devils blir tilskuer til sluttspillet og rundet av sesongen sin med 0-4-tap for «Zucca» i nabooppgjøret lørdag.

Zuccarello Aasen var på isen ved de to siste målene, begge scoret av Rick Nash. På 4-0-målet kom den målgivende pasningen fra nordmannen, som virkelig er i ferd med å finne seg til rette i NHL.

zucca

– Nå kan alt skje, sier «Zucca» til NRK. Nordmannen gleder seg stort til sluttspillet i NHL.

Foto: Höök, Pontus / NTB scanpix

– Den største forskjellen fra sist jeg var her er at jeg får tillit nå. Da kommer ting litt automatisk, sier «Zucca», som spilte 14.58 minutter i lørdagens kamp, til TV2.

– Alt kan skje

Derek Stepan og Ryan Callahan scoret de to første Rangers-målene, mens Henrik Lundqvist reddet 20 skudd og holdt buret rent.

Seieren betyr at Rangers slipper å møte toppseedede Pittsburgh Penguins i første runde av sluttspillet.

I stedet skal Rangers ut i kamp mot Washington Capitals.

– Det blir tøft. Vi må ta en kamp av gangen, og vi må ha troa. For nå kan alt skje, sier «Zucca» til NRK.

I god form

Han bryr seg lite om at det er Capitals som står på motsatt banehalvdel i sluttspillet.

– Jeg tenker ikke så mye på om hvem vi møter. Vi må slå alle lag for å gå hele veien uansett, sier Zuccarello Aasen til TV2.

Nordmannen mener formen er mer enn god nok til at han skal kunne fortsette storspillet også i sluttspillet.

– Formen er god. Den har vært veldig bra siden jeg kom tilbake til Rangers. Nå er alt veldig moro. Det er deilig å være tilbake igjen, avslutter Zuccarello Aasen til NRK.

Siste nytt

 • Svensk OL-gull i curlingfinalen

  De svenske curlingkvinnene slo søndag Sør-Korea i OL-finalen i curling. Sveriges sjuende gull i Pyeongchang tangerer nasjonens beste vinter-OL noensinne, skriver NTB.

  WEB_SPORT
  Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix
 • Barcelona filleristet Girona

  Barcelona kom kjapt over åpningssjokket etter Cristián Portus tidlige scoring og snudde til 6-1 hjemme mot Girona i lørdagens Catalonia-oppgjør. Luis Suárez satte tre, Lionel Messi to og Philippe Coutinho ett i storseieren.

  SOCCER-SPAIN-FCB-COR/
  Foto: ALBERT GEA / Reuters
 • Hjemmetap for Ødegaard og Thorsby

  Martin Ødegaard og Morten Thorsby fikk tillit fra start for Heerenveen hjemme mot Excelsior, men duoen maktet ikke å bidra til poeng. Det endte med 0-1-tap. Nicolai Næss var ubenyttet reserve for vertene, ifølge NTB.

  Ødegaard, Thorsby
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal