Hopp til innhold

Siste nytt

 • Firedobbelt norsk da Thingnes Bø var tilbake på toppen

  Johannes Thingnes Bø var tilbake i godt gammelt slag under jaktstarten i Hochfilzen.

  – Han er tilbake, han tar seieren, sier NRK-ekspert Synnøve Solemdal.

  Stryningen med startnummer elleve hadde fantomfart i sporet, og da de andre bommet øynet Thingnes Bø muligheten. Han gikk inn til seier da nordmennene tapetserte Hochfilzen i norske farger.

  Stryningen fikk virkelig blod på tann etter den tredje skyting da de andre bommet.

  – Johannes i godt gammelt slag her, med et hav av skiskyttere jagende bak, sier NRKs ekspert.

  Den fjerde skytingen var bød på ingen problemer for Thingnes Bø, og da ble seieren et faktum.

  Bak han ble Johannes Dale-Skjevdal og Tarjei Bø nummer to og tre. Sturla Holm Lægreid fikk en sure fjerdeplassen etter gårsdagens andreplass.

  – En 2. plass i dag smakte helt sinnsykt deilig. Jeg gikk ut med Tarjei, hann «gunnet» på skikkelig, sier Johannes Dale-Skjevdal.

  Han sier han hadde planer om å ta det med ro, men da han så at Holm Lægreid var innen rekkevidde gikk han for andreplassen.

  Svenske Sebastian Samuelsson fikk trøbbel med våpenet på tredje skyting. Da tapte han mange sekunder, og svensken som lå godt an før det tapte verdifull tid på dette.

  norsk storeslem, svensk ladekluss
  Foto: NTB
 • Mowinckel og Vickhoff Lie langt bak overlegen Shiffrin i mål

  Det var langt ifra de norskes dag i utforrennet i St. Moritz. Rennet er midlertidig avbrutt og foreløpig ligger Kajsa Vickhoff Lie som beste nordmann på en 15-plass, hele 1.02 bak amerikanske Michaela Shiffrin i mål.

  Ragnhild Mowinckel fikk det ikke til å stemme i det hele tatt i de sveitsiske alper. Da hun gikk i mål lå hun sist av samtlige, men ligger foreløoig nest sist.

  Ingen har hittil ikke kunne gjøre noe med overlegne Michaela Shiffrin. Etter gårsdagens renn i super-G var italienske Sofia Goggia den store favoritten til å vinne utforrennet, men en liten feil i siste heng kostet henne seieren.

  Goggia ligger i mål på en andreplass foran lagvenninne Federica Brignone.

  hlPF7Nz774U
  Foto: AP
 • Svømme-EM: Christiansen reserve i finalen på 800 meter fri

  Svømmeren Henrik Christiansen klarte ikke å ta seg inn blant de åtte beste i forsøket på 800 meter fri i kortbane-EM i Romania. Han er førstereserve i finalen.

  Christiansen, som tidligere i mesterskapet endte på fjerdeplass på 1500 meter, var i mål på 7.36,50 i lørdagens forsøk på 800 meter.

  Det holdt akkurat ikke til å bli blant topp åtte som tok seg til finale. Det skilte 11 hundredeler feil vei for nordmannen.

  Christiansen tok sølv på distansen i kortbane-VM i fjor.

  Jon Jøntvedt satte hånden til veggen på tiden 7.47,76 på en 14.-plass.

  (NTB)

  Norges Henrik Christiansen svømmer 1500 meter fri under VM i svømming i Abu Dhabi,
  Foto: Jonas Ekströmer/TT / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal