NRK Meny
Normal

Zucca: – Superdeilig å vinne

New York Rangers vant 2-1 borte mot Pittsburgh Penguins og leder nå 3-1 i kamper. Men nattens kamp startet elendig for bortelaget.

HKN-NEW-YORK-RANGERS-V-PITTSBURGH-PENGUINS---GAME-FOUR

NY SEIER: New York Rangers vant sin andre kamp på rad på bortebane.

Foto: Justin K. Aller / Afp

I åttedelsfinalen som spilles best av sju kamper, ligger nå Rangers meget godt an til avansement til kvartfinalen. Laget kan avgjøre hjemme i Madison Square Garden i neste kamp som spilles natt til lørdag. Laget som kom til finalen i fjor, er av mange regnet som de største favorittene.

– Vi har vært med på det før. Det er opp og nedturer, så vi må være sterke mentalt og ikke tenke så mye. Vi kan spille gode og dårlige kamper, men det viktigste er at vi vinner, sier Zuccarello til NRK.

Nattens kamp startet best for hjemmelaget fra Pittsburgh. Allerede etter to minutter scoret Patric Hornquist.

– Vi spilte veldig dårlig i første periode. Jeg vet ikke hva som skjer, men vi var ikke i nærheten, mener Zucca.

Intervju med Mats Zuccarello Aasen.

- MÅ VÆRE STERKE MENTALT: Zucca snakker om sluttspillet videre.

Snudde til seier

I pausen mellom de tø første periodene holdt en misfornøyd Rangers-trener Alain Vigneault en tordentale i garderoben, ifølge Rangers sin hjemmeside. Det så ut til å ha effekt, for Rangers spilte bedre og 17 minutter ut i perioden utlignet Derick Brassard.

– Når vi kommer så dårlig ut er det sterkt å vende matchen. Henke (målvakt Henrik Lundqvist) spiller bra og vi får matchen dit vi vil ha den. Det er superdeilig å vinne, sier Zuccarello.

Kampen gikk til forlengning og tre minutter ut i den avgjorde Kevin Hayes og sørget for at Rangers vant sin andre bortekamp på rad med 2-1.

– Det vil bli en minneverdig en. Det er sikkert, sier Hayes om scoringen til Rangers sin hjemmeside.

18 minutter

Zucca fikk 18 minutter på isen og noterte seg for ett skudd på mål.

Alle Rangers-seierne i åttedelsfinalen har dermed endt med sifrene 2-1 og nordmannen har totalt to assists i sluttspillet.

– Tror du dere klarer å avgjøre hjemme i neste kamp?

– Vi må spille en utrolig bra match, for de kommer til å være på tåa der. Vi må være på alerten fra starten av, sier nordmannen.

Siste nytt

 • Lance Armstrong inngår forlik

  Lance Armstrong inngår forlik på 5 millioner dollar for å unngå rettssak i mai, der han ville ha risikert å måtte betale 100 millioner dollar til myndighetene. Det melder amerikanske medier sent torsdag kveld norsk tid, skriver NTB.

  Lance Armstrong
  Foto: Thao Nguyen / AP
 • Chelsea nærmer seg Tottenham

  Chelsea slo Burnley 2-1 på bortebane, og med tre poeng knappet de inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen har Chelsea fem poeng opp til byrivalen. Kampen mellom Leicester og Southampton endte 0-0.

  FBL-ENG-PR-BURNLEY-CHELSEA
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier. Rosenborg slo Trygg/Lade 4-2.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag