Zucca tilbake: – Fantastisk for klubben

Denne uka var New York Rangers spillerne endelig tilbake på isen sammen. Det var også en frisk Mats Zuccarello.

Mats Zuccarello

ENDELIG TILBAKE: Mats Zuccarello.

Foto: ELSA / Afp

Mats Zuccarello

TILBAKE: Denne uka var Mats Zuccarello tilbake i Madison Square Garden med resten av Rangers-spillerne.

Foto: AP

– Det har vært en hard jobb. Jeg har sett fram mot det her - første dag på camp og tilbake på isen. Det er deilig å komme i gang, sier en strålende fornøyd Mats Zuccarello (28).

Torsdag denne uka møtte han de andre Rangers-spillerne på treningsleir (camp) i Madison Square Garden Training Center i New York. Der gikk de den første dagen gjennom medisinsk testing, før de fikk forsøke seg på isen fredag.

– Det er ikke helt hundre, men det kommer seg. Det er jo derfor vi er her, for å komme igang, sier den norske ishockey stjernen med et skjevt smil.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mats Zuccarello

FØRSTE DAG PÅ IS: Fredag fikk «Zucca» og de andre Rangers-spillerne forsøke seg forsiktig på isen i Madison Square Garden.

Foto: AP

– Tilbake uten restriksjoner

Alain Vigneault

HOVEDTRENER: Alain Vigneaul i New York Rangers.

Foto: AP

Den virkelige oppkjøringa til sesongen startet for fullt lørdag, da spillerne ble delt inn i tre mindre treningsgrupper til hardøkter på isen.

At «Zucca» endelig er skadefri tilbake var ingen selvfølge i april, da den norske ishockeyproffen fikk en alvorlig hodeskade i playoff-kampen mot Pittsburgh Penguins.

Måneder etter at han fikk pucken i hodet mot Penguins slet Zuccarello med både taleevne og koordinasjon. Men i helga var hovedtrener Alain Vigneault glad for å se normannen skadefri i opptreningsdelen av 2015/16-sesongen.

– Det er fint å se Mats Zuccarelle tilbake ute på isen, sammen med lagkameratene. Vi vet alle hva han gikk gjennom med skaden. Nå er han skadefri, uten restriksjoner. Det er fantastisk for New York Rangers, sier treneren.

Med «Zucca» på isen ble New York Rangers nummer to i Stanley Cup i 2014. Men i fjor forsvant nordmannen ut med hodeskade tidlig i sluttspillet. Da tapte de Conference-finalen mot Tampa Bay Lightning (4-3).

Siste nytt

 • King står over mot Wolves

  Joshua King sliter med en lårstrekk og er ikke med i kamptroppen til Bournemouth som tar imot Wolverhampton i Premier League lørdag. Det bekreftet Bournemouth-manager Eddie Howe på en pressekonferanse. King fikk en påkjenning i bakside av låret i EM-kvalifiseringskamp mot Malta.

  Euro 2020 Qualifier - Group F - Malta v Norway
  Foto: Darrin Zammit Lupi / Reuters
 • Superprolog av Golberg

  Ingen klarte å hamle opp med Pål Golberg på Beito-prologen. Her er topp ti: 1. Pål Golberg, 2. Erik Valnes, 3. Fredrik Riseth, 4. Pål Trøan Aune, 5. Kasper Stadaas, 6. Håvard Soløs Taugbøl, 7. Gjøran Tefre, 8. Thomas Helland Larsen, 9. Johannes Høsflot Klæbo, 10. Lucas Chanavat. Ellers gikk kjente navn som Emil Iversen, Finn-Hågen Krogh og Didrik Tønseth komfortabelt videre.

  Verdenscup i langrenn i Otepää.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Stenseth raskest i Beito-prologen

  Ane Appelkvist Stenseth noterte bestetid i prologen da langrennssesongen åpnet med sprint i klassisk stil på Beitostølen. Grong-løperen gikk i mål på tiden 2.57,03. Det var halvsekundet foran sprintverdensmester Maiken Caspersen Falla. Den norske duoen var klart raskest. Amerikanske Sophie Caldwell på 3.-plassen var 4,02 sekund bak Stenseth.

  Verdenscup i langrenn i Otepää.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal