NRK Meny
Normal

Zucca tilbake: – Fantastisk for klubben

Denne uka var New York Rangers spillerne endelig tilbake på isen sammen. Det var også en frisk Mats Zuccarello.

Mats Zuccarello

ENDELIG TILBAKE: Mats Zuccarello.

Foto: ELSA / Afp

Mats Zuccarello

TILBAKE: Denne uka var Mats Zuccarello tilbake i Madison Square Garden med resten av Rangers-spillerne.

Foto: AP

– Det har vært en hard jobb. Jeg har sett fram mot det her - første dag på camp og tilbake på isen. Det er deilig å komme i gang, sier en strålende fornøyd Mats Zuccarello (28).

Torsdag denne uka møtte han de andre Rangers-spillerne på treningsleir (camp) i Madison Square Garden Training Center i New York. Der gikk de den første dagen gjennom medisinsk testing, før de fikk forsøke seg på isen fredag.

– Det er ikke helt hundre, men det kommer seg. Det er jo derfor vi er her, for å komme igang, sier den norske ishockey stjernen med et skjevt smil.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mats Zuccarello

FØRSTE DAG PÅ IS: Fredag fikk «Zucca» og de andre Rangers-spillerne forsøke seg forsiktig på isen i Madison Square Garden.

Foto: AP

– Tilbake uten restriksjoner

Alain Vigneault

HOVEDTRENER: Alain Vigneaul i New York Rangers.

Foto: AP

Den virkelige oppkjøringa til sesongen startet for fullt lørdag, da spillerne ble delt inn i tre mindre treningsgrupper til hardøkter på isen.

At «Zucca» endelig er skadefri tilbake var ingen selvfølge i april, da den norske ishockeyproffen fikk en alvorlig hodeskade i playoff-kampen mot Pittsburgh Penguins.

Måneder etter at han fikk pucken i hodet mot Penguins slet Zuccarello med både taleevne og koordinasjon. Men i helga var hovedtrener Alain Vigneault glad for å se normannen skadefri i opptreningsdelen av 2015/16-sesongen.

– Det er fint å se Mats Zuccarelle tilbake ute på isen, sammen med lagkameratene. Vi vet alle hva han gikk gjennom med skaden. Nå er han skadefri, uten restriksjoner. Det er fantastisk for New York Rangers, sier treneren.

Med «Zucca» på isen ble New York Rangers nummer to i Stanley Cup i 2014. Men i fjor forsvant nordmannen ut med hodeskade tidlig i sluttspillet. Da tapte de Conference-finalen mot Tampa Bay Lightning (4-3).

Siste nytt

 • Rælingen mot eliteseriespill

  Rælingen, som ble nummer tre i 1. divisjon, slo eliteserielaget Sola hele 30–20 i første kvalifiseringskamp og tok et langt steg mot opprykk. Returkampen i Sola spilles søndag.

  Tonje Nøstvold, Sola
  Foto: Sander Heggheim/NRK
 • Uavgjort i bunnoppgjøret

  Stabæk og Start spilte 1-1 i onsdagens bunnoppgjør i eliteserien. Dermed står begge lagene med fire poeng etter seks serierunder. Ohi Omoijuanfo ga Stabæk ledelsen etter 70 minutter, mens Aron Sigurdarson utlignet for Start.

  Eliteserien 2018. Stabæk-Start. Nadderud Stadion.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Powell ferdig i Sandefjord

  Sandefjord Fotball bekrefter i en pressemelding onsdag kveld at Magnus Powell er ferdig som trener i klubben. Powell begynte i jobben så sent som 16. januar.

  Powell
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag