Zucca tilbake: – Fantastisk for klubben

Denne uka var New York Rangers spillerne endelig tilbake på isen sammen. Det var også en frisk Mats Zuccarello.

Mats Zuccarello

ENDELIG TILBAKE: Mats Zuccarello.

Foto: ELSA / Afp

Mats Zuccarello

TILBAKE: Denne uka var Mats Zuccarello tilbake i Madison Square Garden med resten av Rangers-spillerne.

Foto: AP

– Det har vært en hard jobb. Jeg har sett fram mot det her - første dag på camp og tilbake på isen. Det er deilig å komme i gang, sier en strålende fornøyd Mats Zuccarello (28).

Torsdag denne uka møtte han de andre Rangers-spillerne på treningsleir (camp) i Madison Square Garden Training Center i New York. Der gikk de den første dagen gjennom medisinsk testing, før de fikk forsøke seg på isen fredag.

– Det er ikke helt hundre, men det kommer seg. Det er jo derfor vi er her, for å komme igang, sier den norske ishockey stjernen med et skjevt smil.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mats Zuccarello

FØRSTE DAG PÅ IS: Fredag fikk «Zucca» og de andre Rangers-spillerne forsøke seg forsiktig på isen i Madison Square Garden.

Foto: AP

– Tilbake uten restriksjoner

Alain Vigneault

HOVEDTRENER: Alain Vigneaul i New York Rangers.

Foto: AP

Den virkelige oppkjøringa til sesongen startet for fullt lørdag, da spillerne ble delt inn i tre mindre treningsgrupper til hardøkter på isen.

At «Zucca» endelig er skadefri tilbake var ingen selvfølge i april, da den norske ishockeyproffen fikk en alvorlig hodeskade i playoff-kampen mot Pittsburgh Penguins.

Måneder etter at han fikk pucken i hodet mot Penguins slet Zuccarello med både taleevne og koordinasjon. Men i helga var hovedtrener Alain Vigneault glad for å se normannen skadefri i opptreningsdelen av 2015/16-sesongen.

– Det er fint å se Mats Zuccarelle tilbake ute på isen, sammen med lagkameratene. Vi vet alle hva han gikk gjennom med skaden. Nå er han skadefri, uten restriksjoner. Det er fantastisk for New York Rangers, sier treneren.

Med «Zucca» på isen ble New York Rangers nummer to i Stanley Cup i 2014. Men i fjor forsvant nordmannen ut med hodeskade tidlig i sluttspillet. Da tapte de Conference-finalen mot Tampa Bay Lightning (4-3).

Siste nytt

 • Bulgarias landslagssjef går av

  Krasimir Balakov går av som landslagssjef for Bulgaria, skriver Sky Sports. Både han og forbundet har vært i hardt vær etter rasismeskandalen under kampen mot England. Sky Sports mener å vite at det er flere som går av i solidaritet med Balakov.

  krasmir balakov
  Foto: TONY O'BRIEN
 • Mulig El Clásico 18. desember

  I en pressemelding skriver Real Madrid at begge klubbene har foreslått 18. desember som en passende dato for det utsatte oppgjøret. El Clásico, som er kampen mellom Barcelona og Real Madrid, var opprinnelig satt opp til å spilles 26. oktober, men er utsatt på grunn av urolighetene i Barcelona

  Zinedine Zidane
  Foto: Pierre-philippe Marcou / AFP
 • Klopp spøkte om Solskjær

  Liverpool-manager Jürgen Klopp sendte et lite stikk til Ole Gunnar Solskjær. Han spøkte litt med uttalelsene til Solskjær omkring skadde spillere. – I går ingen sjanse for de Gea og Pogba. Idag var det kanskje. I morgen er det kanskje en mulighet. Liverpool har ikke avgitt poeng på de åtte første kampene og leder Premier League overlegent.

  Jürgen Klopp
  Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal