Zucca etter stortap: – De spilte «Drillo-hockey»

NEW YORK/OSLO (NRK): Pittsburgh Penguins knuste New York Rangers 5–0 i NHL-sluttspillets fjerde kamp. Dermed er Mats Zuccarello og lagkameratene i alvorlig trøbbel.

Penguins Rangers Hockey

TETTE BAKOVER: Mats Zuccarello (t.v.) og lagkameratene klarte aldri å overliste Matt Murray i Pittsburgh Penguins målet.

Foto: Julie Jacobson / Ap

– De spilte «Drillo-hockey». De tetta igjen bakover og gjorde det vanskelig for oss, sier Mats Zuccarello etter 5–0 tapet.

Penguins leder nå 3–1 i sluttspillduellen, hvilket betyr at Rangers må ta tre strake seirer for å ta seg videre til neste runde. Lite tyder på at det kommer til å skje.

– Sesongen er «on the line» og vi må vinne de neste kampene, sier Zucca.

Eric Fehr, Sidney Crosby og Corror Sheary scoret alle for bortelaget i løpet av første periode i Madison Square Garden torsdag. Jevgenij Malkin plusset deretter på med et mål i hver av de påfølgende periodene.

Dermed ble det lett spill for Penguins på veien mot seieren.

Skuffet Zuccarello

– Vi lå under 0–3 etter første periode. Det er tungt, spesielt mot et lag som Pittsburgh, som legger seg bakpå. Vi jobbet hardt, men jobbet ikke sammen som et lag, sier Zuccarello.

Vinner Penguins den femte kampen, som spilles i Pittsburgh førstkommende lørdag, vil det sende dem til annen runde i sluttspillet.

– De var veldig gode og vi klarte aldri å komme oss opp på vår standard. Vi må jobbe med å komme oss på rett spor igjen og klare å etablere press i angrepssonen, seier Zucca.

Siste nytt

 • Neymars søte hemn

  Fleire gonger i andre omgang kasta Lyon-publikummet flasker og andre gjenstandar mot PSGs superstjerne Neymar ved hjørneflagget. Vaktene prøvde å verne brasilianaren, og speakeren måtte be publikum om å slutte.

  Men det var Neymar og PSG som lo sist og best. Tre minutter før full tid sette han inn sigersmålet, og PSG vann 1-0 og trygga tabelleiinga.

  Neymar
  Foto: Emmanuel Foudrot / Reuters
 • Benzema redda Real

  Karim Benzema scora kampens einaste mål etter 64 minutt og berga sigeren for Real Madrid i bortekampen mot Sevilla.

  Real er dermed på andreplass etter seks serierunder, berre på målskilnaden bak Athletic Bilbao. Berre eitt poeng skil dei seks beste på tabellen.

  Karim Benzema
  Foto: Miguel Morenatti / AP
 • Rosenborg vann på sjølvmål

  Rosenborg slo Mjøndalen 2-1 og held følgje i medaljekampen i eliteserien. Olivier Occean gav Mjøndalen tidleg leing, men Alexander Søderlund utlikna på straffe. Joackim Olsen Solberg gav Rosenborg sigeren på sjølvmål.

  Rosenborg er på fjerdeplass, sju poeng bak serieleiar Molde, som møter Stabæk i morgon. Mjøndalen er på kvalifiseringsplass.

  Alexander Søderlund scorer på straffe
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal