Zucca etter stortap: – De spilte «Drillo-hockey»

NEW YORK/OSLO (NRK): Pittsburgh Penguins knuste New York Rangers 5–0 i NHL-sluttspillets fjerde kamp. Dermed er Mats Zuccarello og lagkameratene i alvorlig trøbbel.

Penguins Rangers Hockey

TETTE BAKOVER: Mats Zuccarello (t.v.) og lagkameratene klarte aldri å overliste Matt Murray i Pittsburgh Penguins målet.

Foto: Julie Jacobson / Ap

– De spilte «Drillo-hockey». De tetta igjen bakover og gjorde det vanskelig for oss, sier Mats Zuccarello etter 5–0 tapet.

Penguins leder nå 3–1 i sluttspillduellen, hvilket betyr at Rangers må ta tre strake seirer for å ta seg videre til neste runde. Lite tyder på at det kommer til å skje.

– Sesongen er «on the line» og vi må vinne de neste kampene, sier Zucca.

Eric Fehr, Sidney Crosby og Corror Sheary scoret alle for bortelaget i løpet av første periode i Madison Square Garden torsdag. Jevgenij Malkin plusset deretter på med et mål i hver av de påfølgende periodene.

Dermed ble det lett spill for Penguins på veien mot seieren.

Skuffet Zuccarello

– Vi lå under 0–3 etter første periode. Det er tungt, spesielt mot et lag som Pittsburgh, som legger seg bakpå. Vi jobbet hardt, men jobbet ikke sammen som et lag, sier Zuccarello.

Vinner Penguins den femte kampen, som spilles i Pittsburgh førstkommende lørdag, vil det sende dem til annen runde i sluttspillet.

– De var veldig gode og vi klarte aldri å komme oss opp på vår standard. Vi må jobbe med å komme oss på rett spor igjen og klare å etablere press i angrepssonen, seier Zucca.

Siste nytt

 • Går imot eget idrettsforbund

  Sveriges Fotballforbund går imot anbefalingene fra sitt eget idrettsforbund og vil tillate treningskamper og fysisk kontakt under trening.

  Sveriges idrettsforbund mener det ikke er tilrådelig å spille kamper eller ha fysisk kontakt under trening eller kamp av smittevernhensyn.

  ulvestad
  Foto: Christine Olsson/TT / NTB scanpix
 • Forslag om å flytte PL til Kina

  Fredag holder de 20 klubbene i engelske Premier League krisemøte. Én av dem skal ha foreslått å spille ferdig sesongen i utlandet, ifølge The Athletic.

  – Landet som stadig blir foreslått, er Kina. Det gir bare ikke mening. Det er en gal idé, og jeg tror den kommer til å bli tydelig avvist, sier en ikke navngitt klubbdirektør til nettavisen.

  Forslaget skal gå ut på at man flytter de gjenstående ni serierundene til et sted i verden der koronasmitten er på vei tilbake. Kina nådde virustoppen i februar og er et tryggere land å spille fotball i enn Storbritannia, hevder minst én Premier League-klubb. (NTB)

  Premier League - Manchester United v Manchester City
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Start permitterer 75 prosent

  Start er siste klubb i rekken av eliteserielag som har sett seg nødt til å permittere spillere som følge av koronakrisen. Sørlandsklubben opplyser at alle spillerne i A-stallen har mottatt permitteringsvarsel og er 75 prosent permittert.

  Kristiansand 20191201. Starts Damion Lowe (3 fra høyre) jubler etter å ha satt inn 1-0-målet under kvalifiseringskampen til Eliteserien i fotball mellom Start og KFUM på Sør Arena. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
  Foto: Erik Schrøder

Sendeplan

Kl. Program Kanal