Zucca etter stortap: – De spilte «Drillo-hockey»

NEW YORK/OSLO (NRK): Pittsburgh Penguins knuste New York Rangers 5–0 i NHL-sluttspillets fjerde kamp. Dermed er Mats Zuccarello og lagkameratene i alvorlig trøbbel.

Penguins Rangers Hockey

TETTE BAKOVER: Mats Zuccarello (t.v.) og lagkameratene klarte aldri å overliste Matt Murray i Pittsburgh Penguins målet.

Foto: Julie Jacobson / Ap

– De spilte «Drillo-hockey». De tetta igjen bakover og gjorde det vanskelig for oss, sier Mats Zuccarello etter 5–0 tapet.

Penguins leder nå 3–1 i sluttspillduellen, hvilket betyr at Rangers må ta tre strake seirer for å ta seg videre til neste runde. Lite tyder på at det kommer til å skje.

– Sesongen er «on the line» og vi må vinne de neste kampene, sier Zucca.

Eric Fehr, Sidney Crosby og Corror Sheary scoret alle for bortelaget i løpet av første periode i Madison Square Garden torsdag. Jevgenij Malkin plusset deretter på med et mål i hver av de påfølgende periodene.

Dermed ble det lett spill for Penguins på veien mot seieren.

Skuffet Zuccarello

– Vi lå under 0–3 etter første periode. Det er tungt, spesielt mot et lag som Pittsburgh, som legger seg bakpå. Vi jobbet hardt, men jobbet ikke sammen som et lag, sier Zuccarello.

Vinner Penguins den femte kampen, som spilles i Pittsburgh førstkommende lørdag, vil det sende dem til annen runde i sluttspillet.

– De var veldig gode og vi klarte aldri å komme oss opp på vår standard. Vi må jobbe med å komme oss på rett spor igjen og klare å etablere press i angrepssonen, seier Zucca.

Siste nytt

 • Ståhl mistet seieren etter protest

  Daniel Ståhl trodde han hadde vunnet diskoskonkurransen under Diamond League-stevnet i Rabat med et kast på 69,94 meter. Noen minutter før midnatt kom kontrabeskjeden. Da kunngjorde Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF) på Twitter at den svenske utøveren er fratatt seieren etter at Fedrick Dacres' kast på 70,78 meter i tredje runde, som først ikke ble godkjent, er godkjent etter at jamaicaneren la inn protest. Kastet er også ny Diamond League-rekord.

  Fedrick Dacres i aksjon under Diamond League-stevnet i Stockholm
  Foto: Tt News Agency / Reuters
 • Rosenborg slo Vålerenga

  På dagen da statuen av Nils Arne Eggen ble avduket utenfor Lerkendal, hedret dagens Rosenborg-lag den legendariske Rosenborg-treneren med en 3-0-seier over Vålerenga. Samuel Adegbenro, Yann-Erik de Lanlay og Alexander Søderlund scoret målene.

  Eggen-statue Lerkendal
  Foto: Morten Andersen / NRK
 • Isene nest sist i Rabat

  Ola Stunes Isene kastet 61,43 meter i første forsøk under Diamond League-stevnet i Rabat. Det ble Isenes eneste tellende resultat, og han endte nest sist. Daniel Ståhl vant diskoskonkurransen med et kast på 69,94.

  Ola Stunes Isene under herrenes diskos under Diamond League-stevnet i Stockholm
  Foto: Fredrik Sandberg/tt / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal