Zucca etter stortap: – De spilte «Drillo-hockey»

NEW YORK/OSLO (NRK): Pittsburgh Penguins knuste New York Rangers 5–0 i NHL-sluttspillets fjerde kamp. Dermed er Mats Zuccarello og lagkameratene i alvorlig trøbbel.

Penguins Rangers Hockey

TETTE BAKOVER: Mats Zuccarello (t.v.) og lagkameratene klarte aldri å overliste Matt Murray i Pittsburgh Penguins målet.

Foto: Julie Jacobson / Ap

– De spilte «Drillo-hockey». De tetta igjen bakover og gjorde det vanskelig for oss, sier Mats Zuccarello etter 5–0 tapet.

Penguins leder nå 3–1 i sluttspillduellen, hvilket betyr at Rangers må ta tre strake seirer for å ta seg videre til neste runde. Lite tyder på at det kommer til å skje.

– Sesongen er «on the line» og vi må vinne de neste kampene, sier Zucca.

Eric Fehr, Sidney Crosby og Corror Sheary scoret alle for bortelaget i løpet av første periode i Madison Square Garden torsdag. Jevgenij Malkin plusset deretter på med et mål i hver av de påfølgende periodene.

Dermed ble det lett spill for Penguins på veien mot seieren.

Skuffet Zuccarello

– Vi lå under 0–3 etter første periode. Det er tungt, spesielt mot et lag som Pittsburgh, som legger seg bakpå. Vi jobbet hardt, men jobbet ikke sammen som et lag, sier Zuccarello.

Vinner Penguins den femte kampen, som spilles i Pittsburgh førstkommende lørdag, vil det sende dem til annen runde i sluttspillet.

– De var veldig gode og vi klarte aldri å komme oss opp på vår standard. Vi må jobbe med å komme oss på rett spor igjen og klare å etablere press i angrepssonen, seier Zucca.

Siste nytt

 • Berg mister seriefinalen mot Molde

  Bodø/Glimts Patrick Berg er uaktuell til seriefinalen mot Molde onsdag, men mandag kom det likevel positive nyheter rundt kneskaden han har pådratt seg.

  Berg gikk av banen etter å ha fått seg smell i kampen mot Strømsgodset søndag. Umiddelbart ble det fryktet en alvorlig kneskade.

  Mandag var Berg på MR-undersøkelse. På egne nettsider omtaler Glimt skaden som mindre alvorlig enn fryktet.

  – Vi må se an Patrick fra dag til dag. Det er for tidlig å si noe om når han er tilbake, men det er gode nyheter at det ikke er like alvorlig som mange fryktet, sier klubblege Morten Sørgård.

  Patrick Berg og Alfons Sampsted mot Roma
  Foto: Sondre Skjelvik / NRK
 • Dropper høydesamling

  De svenske OL-håpene Frida Karlsson, Linn Svahn, Maja Dahlqvist og Calle Halfvarsson dropper sesongoppkjøringens siste høydesamling.

  Det bekrefter Sveriges skiforbund på sine nettsider mandag.

  Karlsson, Svahn, Dahlqvist og Halfvarsson blir alle hjemme når landslagskollegene reiser til italienske Val Senales denne uken.

  Ifølge landslagssjef Anders Byström er det «individuelle vurderinger» som ligger til grunn for at de fire OL-medaljekandidatene ikke reiser til høyden.

  De norske langrennslandslagene for menn og kvinner befinner seg i øyeblikket på treningssamling i Livigno.

  Frida Karlsson
  Foto: NRK
 • Moi mister cupkamp mot Chelsea

  Mohamed Elyounoussi går mandag gjennom et lite inngrep i tommelen. Det gjør landslagsprofilen uaktuell til Southamptons ligacupmøte med Chelsea.

  Southampton bekrefter operasjonen på sine nettsider. Premier League-klubben opplyser at Elyounoussi trenger noen dagers hvile etter at tommelen er fikset.

  Sist uke fortalte Elyounoussi til TV 2 at han skadet tommelen da han scoret det første av sine to mål for Norge mot Montenegro i VM-kvalifiseringen. Han trodde et inngrep vil gjøre at han kom til å miste flere kamper. Så ille ser det ikke ut til å bli.

  Southampton regner med at Moi vil være klar igjen allerede mot Watford lørdag.

  Norge har viktige landskamper mot Latvia og Nederland neste måned.

  Mohamed Elyounoussi
  Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN

Sendeplan

Kl. Program Kanal