Hopp til innhold

PSG bekrefter: Zlatan ute i minst én måned

Zlatan Ibrahimovic er ute i fire uker etter at han skadet seg da PSG og Chelsea møttes i mesterligaen onsdag.

zlatan

Zlatan pådro seg en skade under mesterligamøtet mellom PSG og Chelsea onsdag. Nå melder klubbpresidenten at han kan være ute i minst fire uker.

Foto: BENOIT TESSIER / Reuters

Det er Paris Saint-Germains president Nasser Al Khelaifi som overfor RMC Sport bekrefter at Zlatans skade på baksiden av låret holder ham borte i én måned.

– Jeg vet ikke hvordan det ligger an ennå, men det er muskelen. Jeg mistenker at det handler om en strekk, sier Zlatan på den offisielle appen sin.

69 minutter ut i kampen mot Chelsea falt svensken sammen og måtte gå av banen mens han holdt seg til sitt høyre lår. Etter kampen gikk meldingene på at han hadde pådratt seg en strekk i baksiden av låret.

Klubbpresident Al Khelaifi tror skaden holder svensken borte i flere uker.

– Jeg tror han blir ute i minst fire uker, sa han til RMC Sport torsdag ettermiddag.

– Det er umulig

PSG-stjernen har foreløpig ikke fått resultatet fra undersøkelsene han har vært gjennom siden kampen onsdag kveld, men klubbpresidentene er ikke veldig optimistisk.

– Vi venter fortsatt på resultatet av undersøkelsen, men jeg tror han er ute i minst fire uker. Han kommer ikke til å spille returkampen mot Chelsea, det er umulig, sier Al Khelaifi.

PSG-trener Laurent Blanc krysser fingrene for at lårskaden ikke setter ham ut av spill i lang tid.

– Det er et muskelproblem. Han ønsket å spille videre, men det var ikke rimelig. Jeg håper han er tilbake så fort som mulig. Det er en del av sporten, sier Blanc.

Kan miste semifinalene

Blir 32-åringen ute i fire uker går han glipp av både neste ukes returkamp mot Chelsea, som PSG med 3-1-seieren skaffet seg et svært godt utgangspunkt foran, og også semifinalene som går 22. og 23. april og 29. og 30. april.

Blir han klar på fire uker, kan svensken rekke en eventuell finale, som går i Lisboa 24. mai.

Etter kampen mot Chelsea fikk Zlatan gjennomgå av engelske aviser, som mente innsatsen hans var dårlig. Klubbpresidenten er uenig.

– Zlatan er vår stjerne. Jeg har stor respekt for Lionel Messi og Christiano Ronaldo, men Zlatan er like god som dem, sier han.

Siste nytt

  • Højlund punkterte kampen – reddet Manchester United

    Danske Rasmus Højlund avgjorde for Manchester United da han satte 4–2 mot Sheffield United etter fremspill av Bruno Fernandes.

    Portugiseren ble kampens store spiller for de rødkledde vertene.

    Han utlignet til 2-2 fra straffemerket etter en time, og 20 minutter senere knallet han inn 3–2 fra distanse.

    Før hvilen sto Fernandes også for frisparket som et par trekk senere ga Manchester Uniteds første utligning.

    Hjemmelaget dominerte banespillet tungt og kom til flere store sjanser, men gikk likevel til pause på 1-1.

    En fæl feilpasning fra vertenes keeper André Onana ga Jayden Bogle muligheten til å snappe ballen, gå på løp og score fra skrått hold.

    Ledelsen varte ikke lenge. Sju minutter senere stusset Harry Maguire inn utligningen.

    Tidlig i 2.-omgangen ble Old Trafford-publikummet rystet igjen. Ben Brereton Diaz sørget for at det sto 1-2 på lystavla etter fine Sheffield United-kombinasjoner.

    Manchester United tok seg opp til 6.-plassen med onsdagens seier. Klubben har kun vunnet to av sine åtte siste kamper i Premier League.

    Helst sist ligger Sheffield United med sine 16 poeng fra 34 kamper. Dert er ti poeng opp til riktig side av nedrykksstreken. (NTB/NRK)

    Britain Soccer Premier League
    Foto: Dave Thompson / AP
  • Skaslien og Nedregotten videre i curling-VM

    Det norske ekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten vant sin sjette kamp på rad da Sveits ble slått 6-5 den blandede parturneringen i curling-VM.

    Tidligere onsdag slo de Italia 7-4. Dermed topper duoen gruppe A sammen med Sveits og er klar for utslagsrundene allerede før siste kamp i grunnspillet.

    Torsdag venter Spania, som ligger sist i gruppe A.

    Det gjelder å komme seg blant de tre beste i gruppen. Vinneren går direkte til semifinalen, mens to de to neste skal ut i utslagsrunde mot toer- og treerlagene fra gruppe B.

    Skaslien og Nedregotten spiller sitt første mesterskap sammen siden de tok sølv i Beijing-OL i 2022. (NTB)

    Nedregotten og Skaslien
    Foto: LILLIAN SUWANRUMPHA / AFP
  • Kolstad tok første stikk i semifinalen mot Drammen

    Kolstad gikk hardt ut på vei mot 32-26-seier over Drammen i lagenes første semifinalekamp i håndballsluttspillet.

    Seriemesteren ledet med fem mål i egen hall før DHK noterte sitt første. Bortsett fra en kort periode tidlig i 2.-omgangen ble duellen aldri spennende og Kolstad vant med seks mål.

    Semifinalen spilles i best av tre oppgjør. Kolstad kan avgjøre serien med borteseier mandag.

    Den andre semifinalen er mellom Elverum og ØIF Arendal.

    Kolstad er regjerende sluttspillmester. Inntil fjorårets finaletap hadde Elverum vunnet turneringen ni ganger på rad. (NTB)

    REMA1000-ligaen: Kolstad-Elverum 29–28.
    Foto: Ole Martin Wold / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal