NRK Meny
Normal

Zlatan håper på Hareide-møte

Zlatan Ibrahimovic hyller gamleklubben etter avansementet i mesterligakvalifiseringen.

zlatan

Zlatan Ibrahimovic lar seg imponere over gamleklubben.

Foto: WANG ZHAO / Afp

harry

Åge Hareides Malmø er videre til neste runde i mesterligakvalifiseringen. Det har Zlatan lagt merke til.

Foto: Jønsson, Stig-Åke / NTB scanpix

– Gratulerer så mye til Malmø Fotballforening, laget, supporterne og byen Malmø, skriver Zlatan på sin app, Zlatan Unplugged. Superstjernen startet karrieren sin i den svenske klubben.

Åge Hareides Malmø imponerte stort og tok seg videre til siste kvalifiseringsrunde i mesterligaen etter 2-0 seieren over Sparta Praha onsdag kveld. Sammenlagt ble det 4-4, men Malmø gikk videre på bortemålsregelen.

Rosenberg reddet Malmø

Helten ble Markus Rosenberg som scoret to mål i gårsdagens kamp. Nå er laget bare to kamper unna å komme til verdens største klubbturnering, noe som kan gi flere titalls millioner til klubbkassen.

– Det er lenge siden jeg har scoret to så viktige mål, sier spissen til SportExpressen.se.

Det er mesterligastemning i byen og hele 19.322 tok turen for å se de lyseblå onsdag kveld. Gjennomsnittet denne sesongen ligger på rundt 15.000 for laget som leder Allsvenskan. Noe som garantert ville trukket enda flere tilskuere til stadionen er et møte med klubblegenden Ibrahimovic.

– Håper vi møtes

Og får superstjernen det som han vil møtes lagene i mesterligaen. Ibrahimovic håper moderklubben tar seg videre og havner i samme gruppe som hans klubb PSG.

– Jeg glad dere fortsatt er med. Jeg vil se dere i mesterligaen, og håper vi møtes. Om ikke ses vi på fotballgallaen med hvert sitt trofé i hånden, skriver han og hinter til at Malmø blir seriemester og han selv blir kåret til Sveriges beste fotballspiller for niende gang.

I neste runde kan Malmø møte Red Bull Salzburg, Steaua Bucuresti, APOEL, BATE Borisov eller Ludogorets Razgrad.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal