NRK Meny
Normal

Zlatan: – Jeg kommer sterkere tilbake

Zlatan Ibrahimovic (35) avviser at han legger opp etter den alvorlige kneskaden han har pådratt seg og vil kjempe seg tilbake.

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic

AVVISER: Han ble ført ut med skade mot Anderlecht, men nå avviser Zlatan Ibrahimovic at han er ferdig som fotballspiller.

Foto: Andrew Yates / Reuters

- Jeg vil komme gjennom dette som alt annet, og kommer tilbake sterkere, skriver svensken på Instagram, og legger ut et bilde der han sitter foran peisen i en badstue.

Laster Instagram-innhold

Torsdag kveld ble han båret ut med skade i kvartfinalen mot Anderlecht på Old Trafford.

Den svenske superspissen landet forkjært innenfor 16-meteren – og det kunne se ut som om kneet ble bøyd i en unaturlig vinkel.

– Ikke et valg

Det gikk et gips gjennom hjemmefansen, som så Zlatan ligge og vri seg i smerte på gresset. Like etter måtte United-spissen få hjelp til å gå av banen.

– Jeg forventer dårlige nyheter, sa United-manager José Mourinho i et intervju med BT Sports etter kampen.

Men Zlatan forsikrer sin manager at han kommer tilbake.

– En ting er sikkert, jeg bestemmer når det er tid for å stoppe og ingenting annet. Å gi opp er ikke et valg, skriver Zlatan, som også bekrefter at at han vil være ute av fotballen «en stund».

Utredet

Han mister uansett resten av sesongen.

Lørdag ettermiddag bekreftet Manchester United i en pressemelding at det dreier seg om «betydelige» kneskader uten å ville gå konkret inn på om det dreier seg om korsbånd.

Ifølge svenske Expressen har Zlatan pådratt seg en alvorlig korsbåndsskade som vil holde han på sidelinjen i 8-10 måneder.

Også midtstopper Marcos Rojo ble båret ut i kvartfinalen med en alvorlig skade.

Ifølge United er både Zlatan og Rojo blitt utredet av av spesialister de siste dagene.

«Først etter det vil det være mulig å fastslå konkrete planer for restituering», skrev klubben sist lørdag.

Manchester United slet seg videre til semifinalen i Europaligaen med 2-1-seier etter ekstraomganger mot Anderlecht torsdag.

Siste nytt

 • Beckham får UEFA-utmerkelse

  I mai blir den tidligere fotballspilleren David Beckham tildelt UEFA-presidentens utmerkelse som belønning for hans innsats for fotballen både på og utenfor banen. UEFAs president Aleksander Ceferin sier 43-åringen har vært en global ambassadør for fotballen, og at han har markedsført spillet og alle dets verdier i alle hjørner av verden.

  David Beckham
  Foto: RHONA WISE / AFP
 • Mol og Sørum tjente inn rekord

  Sandvolleyballparet Anders Mol og Christian Sørum har tjent inn mer på fire turneringer enn noen andre i historien. Det melder det internasjonale volleyballforbundet. Duoen har hanket inn 2.6 millioner kroner. Den forrige rekorden, på 2.1 millioner i 1993/94, holdt Kiraly og Steffes fra USA.

  Christian Sørum og Anders Mol.
  Foto: Margret Helland
 • Lyon henter Denayer

  Franske Lyon har signert Jason Denayer fra Manchester City. Prisen skal angivelig være på 96 millioner kroner. 23-åringen klarte aldri å slå ordentlig gjennom på Citys førstelag og har nå signert en fireårskontrakt med den franske Ligue 1-klubben.

  Jason Denayer
  Foto: Emmanuel Dunand / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM fotball: Kolbotn - Klepp
NM fotball: Trondheims-Ørn - Sandviken
NM Fotball: Trondheims-Ørn-Sandviken
Sport i dag