NRK Meny
Normal

Zlatan: – Jeg kommer sterkere tilbake

Zlatan Ibrahimovic (35) avviser at han legger opp etter den alvorlige kneskaden han har pådratt seg og vil kjempe seg tilbake.

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic

AVVISER: Han ble ført ut med skade mot Anderlecht, men nå avviser Zlatan Ibrahimovic at han er ferdig som fotballspiller.

Foto: Andrew Yates / Reuters

- Jeg vil komme gjennom dette som alt annet, og kommer tilbake sterkere, skriver svensken på Instagram, og legger ut et bilde der han sitter foran peisen i en badstue.

Laster Instagram-innhold

Torsdag kveld ble han båret ut med skade i kvartfinalen mot Anderlecht på Old Trafford.

Den svenske superspissen landet forkjært innenfor 16-meteren – og det kunne se ut som om kneet ble bøyd i en unaturlig vinkel.

– Ikke et valg

Det gikk et gips gjennom hjemmefansen, som så Zlatan ligge og vri seg i smerte på gresset. Like etter måtte United-spissen få hjelp til å gå av banen.

– Jeg forventer dårlige nyheter, sa United-manager José Mourinho i et intervju med BT Sports etter kampen.

Men Zlatan forsikrer sin manager at han kommer tilbake.

– En ting er sikkert, jeg bestemmer når det er tid for å stoppe og ingenting annet. Å gi opp er ikke et valg, skriver Zlatan, som også bekrefter at at han vil være ute av fotballen «en stund».

Utredet

Han mister uansett resten av sesongen.

Lørdag ettermiddag bekreftet Manchester United i en pressemelding at det dreier seg om «betydelige» kneskader uten å ville gå konkret inn på om det dreier seg om korsbånd.

Ifølge svenske Expressen har Zlatan pådratt seg en alvorlig korsbåndsskade som vil holde han på sidelinjen i 8-10 måneder.

Også midtstopper Marcos Rojo ble båret ut i kvartfinalen med en alvorlig skade.

Ifølge United er både Zlatan og Rojo blitt utredet av av spesialister de siste dagene.

«Først etter det vil det være mulig å fastslå konkrete planer for restituering», skrev klubben sist lørdag.

Manchester United slet seg videre til semifinalen i Europaligaen med 2-1-seier etter ekstraomganger mot Anderlecht torsdag.

Siste nytt

 • Zuccas nye sjef klar

  51 år gamle David Quinn er ansatt som ny trener for Mats Zuccarellos NHL-klubb New York Rangers. Quinn kommer fra trenerjobben til Boston University. Quinn erstatter Alain Vigneault. Han fikk sparken bare timer etter at New York Rangers ikke tok seg til NHL-sluttspillet for første gang siden 2010.

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Elsa / Getty Images
 • Ancelotti blir Napoli-trener

  Carlo Ancelotti (58) har skrevet under en treårskontrakt som trener for serie A-klubben Napoli. Ancelotti fikk sparken i Bayern München sist høst. Han erstatter Maurizio Sarri som ledet Napoli til andreplass bak Juventus. Sarri skal være aktuell som ny trener i både Chelsea og Zenit St. Petersburg.

  SOCCER-ITALY-NAP/
  Foto: Charles Platiau / Reuters
 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal